Καταγγελία Φαήλου και εισαγγελική έρευνα για Κουτσούμπα-Τσίπρα-Βαρουφάκη, με την κατηγορία της διέγερσης σε ανυπακοή!

Η καταγγελία του ακροδεξιού Φαήλου έδωσε καρπούς και η εισαγγελέας διέταξε έρευνα ενάντια στους πολιτικούς αρχηγούς που υπέγραψαν το κείμενο ενάντια στην αντισυνταγματική απαγόρευση συναθροίσεων, για να διαπιστωθεί αν προκάλεσαν διέγερση σε ανυπακοή!

Με εισαγγελική εντολή, ξεκινά προκαταρκτική έρευνα από την κρατική ασφάλεια για τους Κουτσούμπα, Τσίπρα και Βαρουφάκη, ώστε να διαπιστωθεί αν παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και διέγειραν τις μάζες σε ανυπακοή!

Πιο συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για να διαπιστωθεί αν το κείμενο που υπογράφτηκε από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων τους ενάντια στην αντισυνταγματικά απαγόρευση των συναθροίσεων αποτελεί πρακτικά κάλεσμα στους πολίτες να παραβούν την απαγόρευση και τα περιοριστικά μέτρα.

Η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε κατόπιν καταγγελίας από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, το πρώην στέλεχος της ΝΔ που μεταξύ άλλων συνέγραψε και έναν αισχρό λίβελο με τίτλο “κατσαρίδες και οχιές διμούτσουνες”, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο Newsbreak.

Η δικογραφία αναμένεται να φτάσει στη Βουλή, καθώς η σχετική καταγγελία αφορά πολιτικά πρόσωπα.

Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” δείχνει για άλλη μια φορά τα ταξικά της δόντια. Η αναστολή ενός από τα βασικά άρθρα του Συντάγματος, για το δικαίωμα στο συνέρχεσθαι, περνάει στα ψιλά ως νόμιμη, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί που υπέγραψαν κείμενο ενάντια στην αντισυνταγματική απαγόρευση, διώκονται ως παραβάτες του νόμου…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: