Ήταν και η Νίκη σε κατάληψη ή έξω από το Εφετείο; – Θετική η Κεραμέως στον κορονοϊό

Της ευχόμαστε περαστικά και η περιπέτεια αυτή να της δώσει τη φώτιση να αναθεωρήσει τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης. Αν και αυτό δεν είναι ζήτημα “ατομικής ευθύνης” μιας υπουργού, ούτε δικών μας ευχολογίων.

Πριν από λίγη ώρα η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε από το προσωπικό της προφίλ πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, μαζί με τον σύζυγό της, μολονότι η ίδια δεν είχε εμφανίσει καθόλου συμπτώματα. Έτσι θα παραμείνει σε καραντίνα τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, ενώ γίνεται έτσι η πρώτη υπουργός της κυβέρνησης της ατομικής ευθύνης που νοσεί από τον ιό.

Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η περιπέτεια αυτή να της δώσει την απαραίτητη φώτιση για να αναθεωρήσει τα ελλιπή και ανεπαρκή μέτρα που (δεν) έχει πάρει η κυβέρνησή της για τα σχολεία και την υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους. Αν και γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είναι ζήτημα “ατομικής ευθύνης” μιας υπουργού, ούτε δικών μας ευχολογίων. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και του κινήματος που καλείται να την επιβάλλει -όταν αυτή δεν υπάρχει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: