“Γιατί μας έκρυβε το ΚΚΕ την επιστολή του Μίκη;” – Ο Ψαριανός ξύνει τον πάτο και υπονοεί πλαστογραφία του ΚΚΕ

Ο Ψαριανός μπαίνει στο κλαμπ “τι μας κρύβουν;”, βγάζει αντικομμουνιστική χολή και δείχνει έτοιμος για μία (ακόμα) ακροδεξιά μεταγραφή.

Αν θέλετε ένα μέτρο για το πόσο ενόχλησε η επιστολή του Μίκη και η ομιλία του Κουτσούμπα τον αστικό κόσμο, σε όλες τις αποχρώσεις του, μπορείτε να δείτε τη χτεσινή ανάρτηση του Ψαριανού, που είναι ευαίσθητο και αξιόπιστο βαρόμετρο για τις διαθέσεις των αφεντικών του.

Μια αφελής ερώτηση.
Την “επιστολή” Μίκη προς Κουτσούμπα γιατί την μάθαμε μετά τον θάνατο τού “επιστολογράφου”;
Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, πέρσι τον Οκτώβριο, από τον παραλήπτη;
Γιατί το ΚΚΕ μάς έκρυβε τόσον καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο;
Επειδή συνηθίζει να κρύβει ντοκουμέντα ή επειδή τα κατασκευάζει όταν “πρέπει”;

Ο Ψαριανός μπορεί να έχει αλλάξει εκατόν πενήντα κόμματα, κρατάει όμως σαν σταθερά τον αντικομμουνισμό. Και από τη στιγμή που άρχισε τα “αφελή ερωτήματα” και τις θεωρίες συνωμοσίας, δείχνει πως έχει όλες τις προϋποθέσεις και τα εφόδια για μια ακόμα μεταγραφή, αυτή τη φορά στα ακροδεξιά του πολιτικού συστήματος, όπου θα βρει και ακροατήριο.

Όσο για τις βρωμιές που εκσφενδονίζει “αφελώς”, αναρωτιόμαστε αν έχει αξία έστω και μια απόπειρα απάντησης. Ποιος θα περίμενε πως ένα είδος διαθήκης διαβάζεται μετά θάνατον; Και ποιος εχέφρων άνθρωπος (άρα όχι εσύ, Γρηγόρη) δεν κατάλαβε τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης, βλέποντας διάφορες περίεργες καταστάσεις μετά τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη, που φαίνεται να εμπιστεύτηκε το ΚΚΕ και τον Δ. Κουτσούμπα, ακριβώς γιατί τις είχε προβλέψει ή τουλάχιστον τις υποπτευόταν; Πού να φανταστεί όμως πόσο βρώμικο μυαλό κουβαλούν κάποια καμάρια της δεξιάς πολυκατοικίας…

Άραγε να έχει και πιο κάτω για τον γελωτοποιό του συστήματος;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: