“Ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο”

Το κοινό στη δίκη χειροκρότησε το Μιχαλολιάκο όταν είπε το σύνθημα που γράφτηκε στα γραφεία της χρυσής αυγής.

Μέρα απολογίας του Μιχαλολιάκου η σημερινή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, σε μια από τις τελευταίες σκηνές της δίκης που κράτησε πάνω από τέσσερα χρόνια και έξι μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφόνοι του να μένουν ατιμώρητοι.

Η Μάγδα στη δίκη

Σε δυο κατευθύνσεις κινήθηκε στην απολογία του, από τη μια να καίει επίσημα πρόσωπα και φορείς όπως τον σημερινό βουλευτή της ΝΔ, Μ. Βορίδη που τον διαδέχτηκε στην ηγεσία της ΕΠΕΝ ως επιχείρημα νομιμοποίησης και τον Χριστόδουλο που έδινε στη ΧΑ χώρο για τα συνέδρια της κι απ΄την άλλη να προσπαθεί με φαιδρό τρόπο να δείξει ότι υπάρχει σκευωρία εναντίον της ΧΑ με πρωταγωνιστή το ΚΚΕ που είχε ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η νεοναζιστική συμμορία το ’95 τότε που ο Παπαθεμελής είπε πως δεν πρέπει να διώκονται ιδεολογίες.

Θυμήθηκε μέχρι και το σύμφωνο Σοφούλη Σκλάβαινα που δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αλλά προέβλεπε την απαγόρευση φασιστικών οργανώσεων, λίγους μήνες πριν επιβληθεί η δικτατορία του Μεταξά.

Προκάλεσε γενική θυμηδία αποκαλώντας το λανθασμένα σύμφωνο Σοφούλη Πλάτωνα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GDW.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: