Έφυγε από τη ζωή ο Μάρκος Μουζάκης

Μετά από πρόβλημα υγείας που τον βασάνισε τους τελευταίους μήνες, έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης.

Μετά από πρόβλημα υγείας που τον βασάνισε τους τελευταίους μήνες, έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης.

Ο Μάρκος Μουζάκης γεννήθηκε το 1954 στη Λευκάδα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία και το πολιτικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρέτησε επί 35 χρόνια.

Υπήρξε αρθρογράφος σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά και συνεργάτης σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια. Τα τελευταία χρόνια ήταν σύμβουλος στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Με αφορμή το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ, ο Μάρκος Μουζάκης είχε πει: «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, καιρούς όπου οι επικυρίαρχοι του κόσμου και οι εδώ εκφραστές τους, η ελληνική κυβέρνηση, κάνουν προσπάθεια να περάσουν αυτή την εικόνα και την πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης και στη χώρα μας και στο λαό μας, οι θέσεις ενός προοδευτικού κόμματος, κόμματος αγώνων και θυσιών, όπως είναι το ΚΚΕ, που δίνουν διέξοδο, και δίνουν φωνή έκφρασης σε αυτούς που θέλουν να αντισταθούν σ’ όλα ετούτα που έρχονται, είναι πάντα σημαντικές. Θέλω να ευχηθώ, ότι το ΚΚΕ, πέραν της διεξόδου, που πιστεύω ότι θα δώσει στις δυνάμεις εκείνες, λαϊκές και πολιτικές, που θέλουν να αντισταθούν στην ισοπέδωση, την πολιτική, την πολιτισμική και την ισοπέδωση των συνειδήσεων, θα δώσει και την προοπτική συσπείρωσης και πάλης των δυνάμεων αυτών. Το εύχομαι».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: