«Δικαίωμα» στη διαμαρτυρία η παρουσία του Κ. Μπογδάνου σε μάζωξη φασιστοειδών!!!

Απόλυτη κάλυψη παρείχε η κυβέρνηση στον βουλευτή της, Κ. Μπογδάνο, ο οποίος συμμετείχε σε μάζωξη φασιστοειδών μαζί με τον υπόδικο ναζιστή, Ηλ. Κασιδιάρη.

Απόλυτη κάλυψη παρείχε η κυβέρνηση στον βουλευτή της, Κ. Μπογδάνο, ο οποίος συμμετείχε σε μάζωξη φασιστοειδών μαζί με τον υπόδικο ναζιστή, Ηλ. Κασιδιάρη, νομιμοποιώντας έτσι τις ενέργειες των φασιστών και ρίχνοντας νερό στο μύλο του ρατσισμού.

Υπενθυμίζουμε πως χθες στην πλατεία Βικτωρίας διοργανώθηκε ξενοφοβική συγκέντρωση με τον μανδύα των γνωστών ακροδεξιών «επιτροπών κατοίκων». Σε αυτήν, έδωσαν το «παρών» τόσο ο Ηλ. Κασιδιάρης όσο και ο Κ. Μπογδάνος.

Κοντά στο ίδιο σημείο διοργανώθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση, η οποία -όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές- χτυπήθηκε από την Αστυνομία και έγιναν συλλήψεις στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

“Εκδήλωση διαμαρτυρίας η φασιστοσύναξη

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας ρωτήθηκε εάν αποδοκιμάζει η κυβέρνηση την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση μαζί με τον ναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη και απάντησε ως εξής: «Δεν το βλέπουμε έτσι, βλέπουμε δύο εκδηλώσεις. Ποια ήταν η αντιδιαδήλωση, το αφήνω σε εσάς να το κρίνετε».

Από εκεί και πέρα διακήρυξε ότι «ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί»!!!

Πηγή:902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: