Χρήση χημικών μπροστά στο άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν – Προφανής στόχος να διαλύσουν την πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χρήση χημικών από τις δυνάμεις καταστολής όταν η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στην επέκταση κι ενίσχυση των ΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας, πέρασε μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν, που δέχτηκε κόκκινη μπογιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ).

Η πορεία ενάντια στην επέκταση κι ενίσχυση των ΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας, ξεκίνησε από το Σύνταγμα κατευθύνθηκε προς τους στύλους του Ολυμπίου Διός και στρίβοντας από το Ζάππειο πήγε στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Πλησιάζοντας στο άγαλμα του Τρούμαν, του γερακιού που ευθύνεται για το έγκλημα των δύο ατομικών βομβών αλλά και τις Ναπάλμ στα ελληνικά βουνά εναντίον των μαχητών του ΔΣΕ, οι διαδηλωτές πέταξαν συμβολικά μπογιές στο άγαλμα.

Αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών, για να σώσουν το άψυχο άγαλμα, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή αφορμή και πρόκληση.

Εντελώς προκλητική και εν ψυχρώ αντίδραση, κερασάκι στην τούρτα της αστυνομοκρατίας.

Δείτε ακόμα:

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – Απάντηση στους δολοφόνους των λαών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Προφανής στόχος να διαλύσουν την πορεία. Υπολόγισαν λάθος όμως αν νομίζουν πως έτσι θα φοβίσουν το μαζικό κίνημα.

Διάφοροι διαδηλωτές με ανοιγμένα ματωμένα κεφάλια από τη χρήση βίας. Έχουμε τουλάχιστον έναν τραυματία στον Ευαγγελισμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα:

 

Δείτε ακόμα:

Ελάτε τώρα να βγάλετε selfie – Η αφιέρωση του ΠΑΜΕ σε Πομπέο και Πάιατ

Ως πότε οι λίγοι θα ταλαιπωρούν τους πολλούς; – Αστυνομοκρατία και κλειστοί δρόμοι σε όλη την Αθήνα

Τα ΜΑΤ βρίσκουν το δάσκαλό τους από το “Karate Kid” του ΠΑΜΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: