Χατήρια στον Κασιδιάρη έκανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής του Σύριζα – Παραχώρηση χώρου στη Χρυσή Αυγή

Το κλείσιμο ματιού ματιού στη Χρυσή Αυγή είναι για άλλη μια φορά κάτι παραπάνω από κραυγαλέο και εξοργιστικό.

Θέλει πραγματικά κόπο για να βγεις δεξιότερα ακόμα και από την Καμίνη, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Αττικής, κυβερνητικό στέλεχος του Σύριζα έβαλε τα δυνατά του και το κατάφερε. Φαίνεται πως οι συναναστροφές με τον Κασιδιάρη για το κυβερνών κόμμα δε σταμάτησαν μόνο στις αλήστου μνήμης εκδρομούλες και φωτογραφίες στο Καστελόριζο.

Ο λόγος για την απόφαση του εν λόγω συντονιστή να κάνει δεκτή την ένσταση του υπόδικου για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ενάντια στην απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων να μην παραχωρηθεί δημοτικός χώρος για τις προεκλογικές δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο συντονιστής όχι απλά έκανε δεκτό το αίτημα του φασίστα, αλλά προχώρησε σε απευθείας παραχώρηση χώρου στη ΧΑ, ως μη όφειλε και χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία τέτοιου είδους. Το κλείσιμο ματιού ματιού στη Χρυσή Αυγή είναι για άλλη μια φορά κάτι παραπάνω από κραυγαλέο και εξοργιστικό. Όλ’ αυτά λίγο καιρό αφότου η αστική δικαιοσύνη – ανεξάρτητη πάντα, βεβαίως, βεβαίως – αθώωσε τελεσίδικα το Μιχαλολιάκο για ομιλία του περί Εβραίων που θα γίνουν σαπούνια, και την ίδια μέρα που οι δολοφόνοι του Λουκμάν είδαν την ποινή τους να μειώνεται … λόγω καλής διαγωγής. Ο φασισμός δέχεται πολύπλευρα τις θωπείες του συστήματος και δε θα τις σταματήσει αν δεν του κόψουμε το χέρι από τη ρίζα.

Ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε σε έντονο τόνο και η ΚΕ του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πως:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, του οργάνου που εποπτεύει τους δήμους και τις περιφέρειες και αποτελεί κυβερνητικό στέλεχος, να κάνει δεκτή την ένσταση του ναζιστή υπόδικου Ηλ. Κασιδιάρη, που ασκήθηκε εναντίον της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας να μην παραχωρηθεί χώρος στη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προχώρησε η ίδια στην παραχώρηση χώρου, κάτι για το οποίο δεν έχει κανένα δικαίωμα.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα αντιφασιστικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα είναι μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη συνεχίζεται η συστηματική ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: