Αριστεία που σπάει κόκκαλα – Βόζενμπεργκ και Καραμανλής φωτογραφίζονται χωρίς ζώνη σε αυτοκίνητο

Ψεύτικο κλιπσάκι στη θέση της ζώνης έβαλαν η ευρωβουλευτής και ο βουλευτής Σερρών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναρτώντας περήφανα τη φωτό στο διαδίκτυο.

Αν υπάρχει μια έκφραση σιγουράκι που θα ακούσει κανείς σχεδόν σε κάθε ομιλία ή δήλωση βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, αυτή θα είναι η “αριστεία”, την οποία εκφράζει η κεντροδεξιά (γέλια κοινού) παράταξη έναντι των ολετήρων του Σύριζα, αντιπαράθεση καθ’ όλα βολική βέβαια για το κυβερνών κόμμα.

Τα δείγματα αυτής της αριστείας εκτείνονται σε πολλούς τομείς κι από αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει και η οδηγική συμπεριφορά. Έτσι λοιπόν, η εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, μαζί με τον ανηψιό Καραμανλή βουλευτή Σερρών φωτογραφήθηκαν περιχαρείς σε πολυτελές όχημα, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την ένδειξη πως κατευθύνονται από τις Σέρρες στην Πρώτη, κάτα κόσμον Κιουπ Κιόι.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατηρήτη από τα άγρυπνα βλέμματα των χρηστών ΜΚΔ, είναι πως όχι μόνο δεν έχει βάλει κανείς από τους δύο ζώνη τη στιγμή της φωτογραφίας, αλλά όπως φαίνεται κανείς από τους δύο δεν είχε και πρόθεση να φορέσει. Κι αυτό γιατί ο κάτοχος του οχήματος “προνόησε” ώστε να υπάρχει κλιπσάκι ζώνης, αυτή η φανταστική εφεύρεση που “ξεγελάει” τα σύγχρονα οχήματα ώστε να αποφεύγεται ο ενοχλητικός ήχος όταν δε φοριέται η ζώνη.

Αν ως τώρα είχατε συνηθίσει να βλέπετε το καταπληκτικό αυτό εξάρτημα σε ταξί (δε γενικεύουμε, μακριά από μας) ή στο πειραγμένο κουβαδάκι του κάγκουρα της γειτονιάς, ώρα λοιπόν να τα καμαρώσετε και στις κουρσάρες περιφανών πολιτικών εκπροσώπων της αστικής μας τάξης. Η οποία εξάλλου έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα στον τομέα της οδικής ασφάλειας, όπως δείχνει η πρόσφατη ανάρτηση φωτογραφιών από το κοντέρ του οχήματος του ιδιοκτήτη μεγάλης ΚΑΕ που απεικόνιζε ταχύτητες ως 283χλμ την ώρα.

Είμαστε σίγουροι πως τα δυο στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έβγαλαν τη φωτό εσκεμμένα. Αν το είχαν σκεφτεί εξάλλου, θα είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον το κλιπσάκι. Από την πλευράς μας χαιρόμαστε όμως γι’ αυτή τους την “αφηρημάδα”, που έδωσε την ευκαιρία για ένα κοινωνικό μήνυμα στο πανελλήνιο ενόψει και της πασχαλινής εξόδου.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δε ζει πια και ο άλλοτε βουλευτής του κόμματός τους Άρης Σταθάκης, να τους ψιθυρίσει δυο φωνήεντα για το επόμενο ταξίδι τους…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: