Απεβίωσε από τις 18 Μαρτίου, αλλά ο θάνατός του παρέπεσε σε μια αναφορά του ΕΟΔΥ! – Στα 27 συνολικά τα θύματα του κορονοϊού

Είναι άραγε “λαϊκισμός” να αναρωτηθεί κανείς για το επίπεδο οργάνωσης και ετοιμότητας του ΕΟΔΥ στο μέτωπο κατά του κορονοϊού;

Μπορεί τα επισήμως ανακοινωμένα θύματα του κορονοϊού να φτάνουν ήδη τα 26, ωστόσο, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, έχουν φτάσει ήδη τα 27, εξαιτίας ενός θανάτου πριν από μια βδομάδα, που όμως έμπλεξε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και συγκεκριμένα του ΕΟΔΥ, που δείχνει επιεικώς κατώτερος των περιστάσεων σε μια σειρά ζητήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και εξέπνευσε την περασμένη Τετάρτη 18 Μαρτίου. Αντί όμως να δηλωθεί ο θάνατός του στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ, οπότε η αναφορά έμπλεξε στα διαδικαστικά και ήρθε μόλις οκτώ ημέρες αργότερα στο φως, ανεβάζοντας -όπως φαίνεται- τον αριθμό των θυμάτων της μακάβριας λίστας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει άλλα στοιχεία γνωστά για το νέο θύμα -πχ για την ηλικία του, αν νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ ή αν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: