Απεγνωσμένο damage control από την Όλγα Γεροβασίλη για τους τραυματισμούς Δελή – Δριμάλα – Διενέργεια ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ

“Κάποιοι άνδρες των ΜΑΤ” δεν έχουν λάβει “το μήνυμα των καιρών”, που είναι να μη χτυπούν” στα τυφλά”, αλλά μόνο χειρουργικά και στοχευμένα.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ του Λαλιώτη να είχε εγκαινιάσει το περίφημο “άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση”, ο Σύριζα όμως τελειοποίησε το “άλλο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άλλο τα ΜΑΤ”, παρουσιάζοντάς τα ως αυτονομημένα κι  αφήνοντας αιχμές για “πολιτικά επικίνδυνες ενέργειες” δια στόματος Όλγας Γεροβασίλη. Σαν να μας λέει δηλαδή ότι τα όργανα της τάξης υπονομεύουν τη δημοκρατική αριστερή μας κυβέρνηση, επιτιθέμενα στους διαδηλωτές, τους οποίους ήταν έτοιμος να αγκαλιάσει ο πρωθυπουργός μας, αν δεν τον εμπόδιζαν κάτι κλούβες που δολίως προφανώς τοποθέτησαν τα καταχθόνια ΜΑΤ, αποκλείοντας το Μαξίμου.

«Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

“Κάποιοι άνδρες των ΜΑΤ” δεν έχουν λάβει το μήνυμα των καιρών, που είναι να μη χτυπούν στα τυφλά, αλλά μόνο χειρουργικά και στοχευμένα. Και για να καταλάβουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Προ.Πο δεν αστειεύεται, έρχεται στο καπάκι και μια ΕΔΕ για να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο.

Κι αν όλα αυτά δε σας έχουν κάνει ήδη να ευθυμήσετε, μπορείτε να ξεκαρδιστείτε με τον τρόπο που παρουσίασε τις δηλώσεις Γεροβασίλη το liberal.gr, μιλώντας για “επίθεση” της υπουργού στα ΜΑΤ. Πού να μην ήταν και σφόδρα αντικυβερνητικό μέσο δηλαδή…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: