Απ’ το Λευκό τον Πύργο, μέχρι τα Χαυτεία: ΚΑΤΩ τα ξερά σας από την ΑΠΕΡΓΙΑ

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ανάρτησαν πριν από λίγη ώρα γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο. Σε όλες τις πόλεις, οι ταξικές δυνάμεις δίνουν το μήνυμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή απεργία και τα συλλαλητήρια της Δευτέρας.

Πληθαίνουν καθημερινά οι δράσεις των ταξικών δυνάμεων και των εργατικών σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, εν όψει της αυριανής απεργίας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Πριν από λίγη ώρα, δεκάδες εργαζόμενοι από σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή κίνηση, αναρτώντας ένα γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο, το μνημείο που δεσπόζει στην παραλία της πόλης.
Το πανό έδινε το μήνυμα “Κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο, κάτω τα ξερά σας από την απεργία” κι είχε υπογραφή ΠΑΜΕ.

Λευκός Πύργος - Πανό ΠΑΜΕ

Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν φώναζαν συνθήματα ενάντια στην κατάργηση της απεργίας και την επέκταση των πλειστηριασμών που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.
«Των εργατών δικαίωμα είναι η απεργία, δεν την παραδίδουμε στην εργοδοσία», «Στο γύψο δεν θα βάλετε την απεργία, καμία υποταγή στην πλουτοκρατία»
«Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός, όλοι στον αγώνα κανείς συμβιβασμός»

Παράλληλα απεύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία και την αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, αλλά και στην απογευματινή κινητοποίηση της Δευτέρας, στις 6.30 μ.μ. που θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο.

Υστερόγραφο
Ακολουθεί μια εικόνα που δεν ξέρουμε αν είναι φτιαγμένη στο φότοσοπ ή αυθεντική γκάφα, με τον τίτλο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ να μας ενημερώνει για το πανό του ΠΑΜΕ στο Λευκό Οίκο…

Από το στόμα τους και στου λαού το αυτί…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: