Αλέκα Παπαρήγα και Θάνος Μικρούτσικος στο Επικρατείας του ΚΚΕ

Η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ ενώ ο δημοφιλής συνθέτης καταλαμβάνει την τιμητική τελευταία θέση

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα απο το Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε εκδήλωση του κόμματος στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, η Αλέκα Παπαρήγα θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε το προνόμιο να ακούμε τις καίριες κι ευστοχες ομιλίες της για άλλη μια θητεία στη Βουλή όπου ελάχιστοι μπορούν να σταθούν στο δικό της επίπεδο.

Την τελευταία τιμητική θέση πρόκειται να καταλάβει ο δημοφιλής συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, σφραγίζοντας έτσι με ένα συμβολικό αλλά άκρως ουσιαστικό τρόπο τις στενές σχέσεις του με το Κόμμα τα τελευταία χρόνια, όπου ξεχώρισαν οι συναυλιες που έδωσε πέρσι για τα 100 χρόνια ιστορίας και δρασης του Κομουνιστικού Κόμματος.

Τις επομενες ημέρες αναμενεται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα προσωπα που θα στελεχωσουν και τις υπόλοιπες θέσεις των κόκκινων ψηφοδελτίων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: