Ακύρωσε αιφνιδιαστικά η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την παραχώρηση της Λεωφόρου για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”

“Για την εκδήλωση αυτή, η ΚΝΕ είχε εξασφαλίσει και τυπικά το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με μια αιφνιδιαστική απόφαση όμως, που γεννά πολλά ερωτήματα για παρασκηνιακές παρεμβάσεις, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακύρωσε το απόγευμα της Παρασκευής τη συμφωνία.”

Με μια απόφαση που εύλογα προκαλεί πολλές απορίες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε να μην τιμήσει τη συμφωνία διεξαγωγής εκδήλωσης του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που λαμβάνει το ΚΚΕ προσαρμοσμένο στις συνθήκες έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας. Περισσότερα για το ζήτημα, αλλά και γενικά για τις αναπροσαρμογές και τα όσα προβλέπονται ώστε η διεξαγωγή του Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα να γίνει με τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες για το λαό και τη νεολαία, μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική είδηση από το πόρταλ του 902:

Με αίσθημα ευθύνης το ΚΣ της ΚΝΕ ανακοίνωσε την προσαρμογή του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τον τρόπο διεξαγωγής των εκδηλώσεων με όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται.

Στην Αθήνα οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν τις γνωστές ημερομηνίες, στις 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη, σε χώρους που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων, το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας, και θα παρουσιαστεί μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Για την εκδήλωση αυτή, η ΚΝΕ είχε εξασφαλίσει και τυπικά το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με μια αιφνιδιαστική απόφαση όμως, που γεννά πολλά ερωτήματα για παρασκηνιακές παρεμβάσεις, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ακύρωσε το απόγευμα της Παρασκευής τη συμφωνία. Ο νέος χώρος της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα γίνουν στις μεγάλες πόλεις μονοήμερα Φεστιβάλ, με τις αντίστοιχες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής τους και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, για τις κεντρικές εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»:

  • Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα από περισσότερες εισόδους, με τις «πύλες» του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
  • Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.
  • Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Αυξημένη θα είναι η διάθεση τουαλετών και νιπτήρων στους χώρους όπου θα διεξαχθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που θα εξυπηρετούν το σύνολο του κόσμου, καθώς και η εξασφάλιση τακτικής καθαριότητας.
  • Στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: