Θεατρική Σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ: Οι «Μικρές ανθρώπινες ιστορίες», για εξωτερικές παραστάσεις

Η θεατρική σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ συνεχίζει αταλάντευτα για 13η χρονιά, να προσφέρει απλόχερα στις λαϊκές οικογένειες του Καματερού και όχι μόνο! Οι «Μικρές ανθρώπινες ιστορίες» (από δραματοποιημένα διηγήματα του Άντον Τσέχοφ και του Αζίζ Νεσίν) είναι ένα εκρηκτικό μείγμα σχέσεων, ανθρώπινων χαρακτήρων και αντικρουόμενων συμφερόντων, μέσα σε μια κοινωνία για γέλια και για κλάματα.

“Η θεατρική σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ συνεχίζει αταλάντευτα για 13η χρονιά, να προσφέρει απλόχερα στις λαϊκές οικογένειες του Καματερού και όχι μόνο! Όντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, βιώνουμε την ολοένα και αυξανόμενη διάλυση βασικών κοινωνικών αγαθών, χωρίς φυσικά να μένει στο απυρόβλητο ο πολιτισμός. Σε μια εποχή που η εμπορευματοποίηση στερεί από την τέχνη τη δυνατότητα να εκφράζει την κοινωνική συνείδηση και να είναι μέσο επικοινωνίας, σε μια εποχή που το σύστημα θέλει τους πολίτες απλούς “καταναλωτές”, εμείς αντιδράμε, αντιστεκόμαστε.

Επιλέγουμε να τους θέλουμε δίπλα μας, δημιουργούς, σκεπτόμενους και με κριτικό πνεύμα. Με αυτό το στόχο, επιλέγουμε τα θεατρικά μας έργα και μέσα από δυσκολίες, υπομονή και επιμονή, πάθος και μεράκι συνεχίζουμε κάθε χρόνο να σας τα παρουσιάζουμε. Για φέτος επιλέξαμε να ανεβάσουμε μια παράσταση από δραματοποιημένα διηγήματα του Άντον Τσέχωφ και του Αζίζ Νεσίν. “ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ”: εκρηκτικό μείγμα σχέσεων, ανθρώπινων χαρακτήρων και αντικρουόμενων συμφερόντων, μέσα σε μια κοινωνία για γέλια και για κλάματα.

_Τι συμβαίνει όταν ένας βοηθός αρχικλητήρα φτερνίζεται στο σβέρκο ενός στρατηγού κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης;

_Γιατί ο πρώτος λαχνός του λαχείου, άλλους τους κάνει ευτυχισμένους και άλλους τους στέλνει στα θυμαράκια;

_Έχετε αναρωτηθεί γιατί στις βραδινές επισκέψεις άλλοι χασμουριούνται και άλλοι σφίζουν από ζωντάνια;

_ Τι γυρεύει ένας παπάς στο οδοντιατρείο, ενώ απουσιάζει ο οδοντογιατρός; Τι θέση θα πάρει ο Ύψιστος;

_Ποιος είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος για να πούμε ένα δυσάρεστο νέο;

_Πόσες δουλειές μπορεί να κάνει ταυτόχρονα ένας εργαζόμενος; Ισχύει ότι “καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή”;

Όλες οι απαντήσεις… επί σκηνής”

Η Θεατρική σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ είναι διαθέσιμη για συμμετοχή σε εκδηλώσεις και θεατρικά φεστιβάλ, καθώς και για το ανέβασμα της παράστασης στο χώρο συλλόγων και άλλων φορέων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Μανταδάκη Σήφη (τηλ.: 6944935221) και Μπλέτα Ελένη  (τηλ.: 6976045901).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: