Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου – Αφιέρωμα στον Καββαδία

Δύο συναυλίες αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, με την παρουσίαση των εμβληματικών μελοποιήσεων του Θάνου Μικρούτσικου, τον «Σταυρό του Νότου» και τις «Γραμμές των Οριζόντων», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δύο συναυλίες αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, με την παρουσίαση των εμβληματικών μελοποιήσεων του Θάνου Μικρούτσικου, τον «Σταυρό του Νότου» και τις «Γραμμές των Οριζόντων», θα παρουσιαστούν στις 11 και 15 Μάη στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο των «Μουσικών Πορτρέτων», σε μια μουσική παράσταση για τρεις φωνές, τρία πιάνα και πνευστά.

Συγκλονιστική ποίηση, συγκλονιστική περιήγηση: Απ’ τα λιμάνια της Σαλονίκης και του Βόλου, στο Αλγέρι και τη Μασσαλία, την Ταϊτή και τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Παρέα, ο θερμαστής και ο λοστρόμος, η γάτα και ο παπαγάλος, οι αστερισμοί και τα θαλάσσια ρεύματα. Και πίσω μένουν οι πατρίδες και οι έρωτες. Μια μαγική «συνομιλία» της μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου με την ποίηση του Νίκου Καββαδία, με ανεξάντλητο ακροατήριο κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς.

Ερμηνεύουν: Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Ρίτα Αντωνοπούλου

Πιάνο: Θοδωρής Οικονόμου, Μάξιμος Δράκος, Θάνος Μικρούτσικος

Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος.

Προπώληση: 210.7282.333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.

Τιμές: Φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ: 12 ευρώ. Ζώνη ΣΤ: 15 ευρώ. Ζώνη Ε: 25 ευρώ. Ζώνη Δ: 30 ευρώ. Ζώνη Γ: 35 ευρώ. Ζώνη Β: 40 ευρώ. Ζώνη Α: 45 ευρώ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: