Σοφία Παπάζογλου, Κ. Τριανταφυλλίδης, Γ. Φαφαλιού, Δ. Κανέλλος – Τραγούδια που ενώνουν τις παρέες, στις Μουσικές Διαδρομές (βίντεο)

Από την Παρασκευή 3 του Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης,  η Γιάννα Φαφαλιού και ο Δημήτρης Κανέλλος  (όλοι τους γνωστοί από τις συνεργασίες τους με ονόματα όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Μακεδόνας και πολλοί άλλοι)  θα μας ταξιδέψουν σε λαϊκές μουσικές διαδρομές.

Οι “Μουσικές Διαδρομές”,  που από το 1994 στηρίζουν με τις επιλογές τους, το καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, φέτος δίνουν “βήμα” στο νέο αίμα του λαϊκού τραγουδιού.

Από την Παρασκευή 3 του Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης,  η Γιάννα Φαφαλιού και ο Δημήτρης Κανέλλος  (όλοι τους γνωστοί από τις συνεργασίες τους με ονόματα όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Μακεδόνας και πολλοί άλλοι)  θα μας ταξιδέψουν σε λαϊκές μουσικές διαδρομές, υποσχόμενοι ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι συνοδευόμενο από τις παραδοσιακές γεύσεις της κουζίνας των Διαδρομών.

Μαζί τους οι σπουδαίοι δεξιοτέχνες μουσικοί Μανώλης Μιχαλάκης (μπουζούκι),  ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος, Νίκος Γύρας (κιθάρα),  Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (ακορντεόν)  και Μανώλης Κόττορος (βιολί – φωνή).

Οι “Μουσικές Διαδρομές” καλούν όλους τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής,  χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, να απολαύσουν το καλό ελληνικό τραγούδι,  από τα ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και του Βαμβακάρη και τα λαϊκά της δεκαετίας του ’60 και του ’70, μέχρι τα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας (νησιώτικα, κρητικά, ηπειρώτικα και άλλα), αλλά και τα πιο σύγχρονα εντεχνολαϊκά, που μας ανεβάζουν τη διάθεση και ενώνουν τις παρέες!

Μουσικές Διαδρομές / Πατησίων 208 & Καλλιφρονά
Έναρξη: Παρασκευή 3 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00
Τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 – 6972 023413

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: