Προβληματισμοί και Προοπτικές για την Τηλεκπαίδευση – Διαδικτυακή Εκδήλωση

Η ΤΟ Πανεπιστημίων – Έρευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα μια επίκαιρη και ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση, με τίτλο «Προβληματισμοί και Προοπτικές για την Τηλεκπαίδευση».

Η “Τηλεκπαίδευση” είναι ένας όρος που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας με την πανδημία, εγείροντας φυσιολογικά συζητήσεις και μια σειρά σχετικούς προβληματισμούς για τα γενικά χαρακτηριστικά της, αλλά και τη χρήση-αξιοποίησή της στο συγκεκριμένο κοινωνικό πλαίσιο.

Η ΤΟ Πανεπιστημίων – Έρευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα μια επίκαιρη και ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση σχετικά με το θέμα, με τίτλο «Προβληματισμοί και Προοπτικές για την Τηλεκπαίδευση».

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 7 και μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να την παρακολουθήσετε, ενώ μέχρι την έναρξή της μπορείτε να στέλνετε σχετικά ερωτήματα στο [email protected]

Ομιλητές θα είναι:

-Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
-Αφροδίτη Κτενά, καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ, μέλος της ΤΕ Πανεπιστημίων – Έρευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
-Μυρτώ Καλτικοπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και της ΕΓ του ΜΑΣ.

Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αφορά εξίσου διδακτικό προσωπικό και σπουδαστές-φοιτητές, καθώς και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: