Η τρίτη Κατιουσόπιτα θα είναι ανοιχτή – Ας μη λείπει κανείς…

Κατιουσόπιτα 2020, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Rudu Bar, ανοιχτή στο κοινό. Όσοι πιστοί, προσέλθετε…

Ο τρίτος δρόμος απέτυχε παταγωδώς, ο τρίτος γύρος αργεί ακόμα, αλλά η τρίτη κοπή πίτας της Κατιούσα είναι γεγονός ή μάλλον θα είναι το γεγονός της βραδιάς, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Και αυτό γιατί φέτος δε θα γίνει σε κλειστό κύκλο συνεργατών και στενών φίλων, αλλά θα έχει ανοιχτό κι εξωστρεφή χαρακτήρα.

Όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε, ελάτε να γνωριστούμε και να τα πούμε, να μας τα πείτε, να μας την πείτε (με την καλή έννοια) και ό,τι άλλο θέλετε ή ήθελε προκύψει, σε μια συντροφική βραδιά με διάφορες εκπλήξεις και μία Κατιουσόπιτα-Γίγας, που δε θα είναι άλλη μια πίτα σαν τις άλλες, αλλά…. μία άλλη πίτα, από τις καλύτερες που έχετε δοκιμάσει.

Αρκεί να προλάβετε και να έρθετε εγκαίρως στο ζεστό και φιλόξενο Rudu Bar, στην οδό Ηρακλειδών 70 και Ευάδνης 1, στο… “τριεθνές” μεταξύ Θησείου, Πετραλώνων και το Γκαζοχώρι, αρκετά κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ “Θησείο” και στη στάση του Μετρό “Γκάζι-Κεραμεικός” για όσους θέλουν να σημαδέψουν συγκοινωνίες (δείτε τον χάρτη εδώ). Σε ένα από τα ωραιότερα αστικά τοπία, με τη γέφυρα του Ηλεκτρικού ως φόντο, την αντίστοιχη διακόσμηση, τους έμπειρους τοπκρουζικούς μπάρμαν και ένα ωραίο μπαρ που είναι θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα.

Το ραντεβού μας είναι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, μετά τις 8 μμ, στο Rudu Bar, χαμηλά στην Ηρακλειδών και η είσοδος είναι ασφαλώς δωρεάν. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει. Από ποτό, μέχρι μπλουζάκια και φούτερ Κατιούσα. Σας περιμένουμε.

Υγ: Αν θέλετε σφαίρες επιρροής και κομμάτι από την πίτα μας, φροντίστε να μην αργήσετε πολύ, γιατί αν γεμίσει από νωρίς το Rudu Bar, δε θα είναι εύκολο να κρατήσουμε και την Κατιουσόπιτα ολόκληρη και τον κόσμο χορτάτο…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: