Με γεμάτες «αποσκευές» από αγαπημένα τραγούδια, o Μίλτος Πασχαλίδης στην Πάτρα

Με γεμάτες «αποσκευές» από αγαπημένα τραγούδια έρχεται την Παρασκευή 30 του Ιούνη στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017 ο Μίλτος Πασχαλίδης, παρέα με το δίσκο του «Περσείδες».

Με γεμάτες «αποσκευές» από αγαπημένα τραγούδια έρχεται την Παρασκευή 30  του Ιούνη στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017 ο Μίλτος Πασχαλίδης, παρέα με το δίσκο του «Περσείδες». Καθώς μάλιστα αναμένεται να …ανεβάσει ακόμη περισσότερο, τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, η συναυλία θα ξεκινήσει στις 10  το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείο, αντί στις 9.30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. «Τούτο το καλοκαιράκι» θα βρει τους Πατρινούς να  τραγουδούν  έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.

«Έλα να πούμε δύο λόγια απλά

Κι αν θέλεις κι άλλα τόσα

Από εκείνα που εξηγεί

μόνο η δική μας γλώσσα»

Αυτή τη δική μας γλώσσα μιλάει τα τελευταία 22 χρόνια ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017 με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».

Με γεμάτες «αποσκευές» από αγαπημένα τραγούδια, o Μίλτος Πασχαλίδης στην Πάτρα

Ο τελευταίος του δίσκος, εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου με τα τραγούδια του να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. Κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, και η Νίκη Γρανά – πιάνο.

Πασχάλης Κολέντσης & Ευτύχης Γιαννακούρας – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Προπώληση εισιτηρίων 13€ — ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 11€ (Oι ειδικές κατηγορίες αφορούν φοιτητές, ανέργους, πολυτέκνους και παιδιά ως 15 ετών) — ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ 15€

Σημεία προπώλησης

Discover Your Way

Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Το Θρανιο

Hλεκτρονική προπώληση

TicketServices.gr

Τηλεφωνική προπώληση

210 7234567

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: