Έκλεισαν οι θέσεις για την ξενάγηση στην Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ζωηρό ενδιαφέρον, αλλά και για την κατανόηση όσων δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε αυτή τη φορά.

“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία”. Μπορεί να είναι από τις πιο κλισέ φράσεις που μπορεί να ακούσει κανείς, ωστόσο δε βρίσκουμε κάποια καλύτερη να περιγράψουμε αυτό που συνέβη με την ανταπόκριση των αναγνωστών στην πρόσκληση για την ξενάγηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/2 στην Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Οι θέσεις, αναγκαστικά περιορισμένες για λόγους ποιότητας και λειτουργικότητας της ξενάγησης, είχαν εξαντληθεί πριν συμπληρωθεί 24ωρο από τη δημοσίευση της σχετικής ανάρτησης, ωστόσο τα μηνύματα συνέχιζαν να καταφτάνουν με αμείωτους ρυθμούς.

Προς αποφυγή παραπέρα διάψευσης προσδοκιών και άδικου κόπου από πλευράς των ενδιαφερομένων, αποφασίσαμε να ενημερώσουμε ότι για τη συγκεκριμένη ξενάγηση δεν μπορεί να υπάρξει άλλη συμμετοχή. Βλέποντας όμως το συγκινητικό ενδιαφέρον των αναγνωστών και ανάλογα και με την εξέλιξη της επερχόμενης ξενάγησης, υποσχόμαστε ότι θα αναλάβουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: