Δωρεάν σεμινάρια Πολιτικής Οικονομίας στον Τερψηχώρο στη Δραπετσώνα

Είναι καιρός να προσεγγίσουμε την πραγματικότητα που ζούμε από μια οπτική διαφορετική από αυτήν που μας έχουν μάθει. Από τη σκοπιά της μαρξιστικής πολιτικής οικονομίας, που δε θα την συναντήσουμε στην εκπαίδευση που μας παρέχουν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Τερψηχώρος” στη Δραπετσώνα διοργανώνει και φιλοξενεί στα γραφεία του, στη Χρυσοστόμου Σμύρνης 99, δωρέαν μαθήματα πολιτικής οικονομίας.

Στο κάλεσμα της αφίσας σημειώνεται: Είναι καιρός να προσεγγίσουμε την πραγματικότητα που ζούμε από μια οπτική διαφορετική από αυτήν που μας έχουν μάθει να την βλέπουμε. Από τη σκοπιά της μαρξιστικής πολιτικής οικονομίας, που δε θα την συναντήσουμε στην εκπαίδευση που μας παρέχουν.

Τα σεμινάρια ξεκινούν αύριο Κυριακή, στις 6.30 μμ το απόγευμα και καταπιάνονται με ερωτήματα όπως: Γιατί έχουμε ανεργία; Γιατί πέφτουν οι μισθοί; Γιατί κλείνουν οι επιχειρήσεις; Γιατί υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί; Τι σημαίνει ανάπτυξη;

Εισηγητής είναι ο οικονομολόγος Γιάννης Βεντούρας. Δηλώσεις συμμετοχής -που είναι απολύτως δωρεάν- γίνονται στο τηλέφωνο 6978603372

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: