6 συναυλίες ανοίγουν… «Βήμα Νέων Καλλιτεχνών» στην Πάτρα

Το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου υποδέχεται τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, ανοίγοντας τις πύλες του στο «ΒΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ» του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου υποδέχεται τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, ανοίγοντας τις πύλες του στο «ΒΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ» του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Στο πλαίσιο του Βήματος των Νέων Καλλιτεχνών, το τριήμερο 1 με 3 τουΣεπτέμβρη, στις 9.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 6 συναυλίες.

6 συναυλίες ανοίγουν… «Βήμα Νέων Καλλιτεχνών» στην Πάτρα

Την Παρασκευή 1η του Σεπτέμβρη η αυλαία του Βήματος των Νέων Καλλιτεχνών, ανοίγει με τις συναυλίες της Δάφνης Ζουρνατζή και των Ρεγγίνα Σοφού και Σωτήρη Καπρούλια.

Το Σάββατο 2 του Σεπτέμβρη τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Λιόλιος.

Η ενότητα του βήματος των Νέων Καλλιτεχνών κλείνει την Κυριακή 3 του Σεπτέμβρη, με τη συναυλία του μουσικού σχήματος Flamarabenco και του μουσικού σχήματος Les Scartoi.

6 συναυλίες ανοίγουν… «Βήμα Νέων Καλλιτεχνών» στην ΠάτραΔάφνη Ζουρνατζή

Η Δάφνη Ζουρνατζή είναι απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία ενώ καταλυτική στη διαδρομή της ήταν η συμμετοχή της στην Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης», όπου έπαιξε μαντολίνο και τραγούδησε σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Συμμετέχει στον νέο δίσκο του Γιάννη Μαρκόπουλου και πρόσφατα ξεκίνησε τη γνωριμία της με το αθηναϊκό κοινό. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και την κιθάρα, ενώ παράλληλα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σωτήρης Καπρούλιας & Ρεγγίνα Σοφού

Ο Σωτήρης Καπρούλιας και η Ρεγγίνα Σοφού παρουσιάζουν έργα Piazzola, Bartok και άλλων συνθετών που πάντρεψαν την ιδιαίτερη μουσική της πατρίδας τους με τη μουσική δωματίου.

6 συναυλίες ανοίγουν… «Βήμα Νέων Καλλιτεχνών» στην ΠάτραΓιάννης Λιόλιος

Ο Γιάννης Λιόλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μίου καθώς και  Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, Ενορχήστρωσης και Ενοργάνωσης, Σύνθεσης).

Ο Γιάννης Λιόλιος δεν είναι άλλη μια καινούργια παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή. Έχει ένα μακρύ δρόμο μουσικής παρουσίας και προσφοράς στο ενεργητικό του σαν μουσικός και τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Δάσκαλος μουσικής στο κύριο επάγγελμα, λειτουργεί ταυτόχρονα σαν ένας μόνιμα μαθητευόμενος λάτρης της.

 

Flamarabenco

To σχήμα   συνδυάζει τις κοινές ρίζες και τα ακούσματα της Αραβικής και της Φλαμένγκο Μουσικής. Το σχήμα απαρτίζουν οι Γιάννης Παναγιωτόπουλος (ούτι – πολίτικη λύρα), Ιωάννης Τσεντρούρος (κρουστά) και Ανδρέας Κίκινας (Φλαμένγκο – κιθάρα)

Les Skartoi

Οι Les Skartoi είναι μια ska/reggae μπάντα από το Αίγιο που μετρά πάνω από δέκα χρόνια ύπαρξης, έχοντας κυκλοφορήσει δύο επίσημες δουλειές (το full album «Ska Radio» και το ep «Rude Boyz») ενώ έχουν εμφανιστεί και στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, ο Tonino Carotone και πολλοί ακόμα.

Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: