“1968” (trailer)- Μια ιστορική ταινία για μια ιστορική ομάδα, στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ, με προβολές και εκδηλώσεις για 340 μέρες!

O ιστορικός κινηματογράφος τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του το 1968 θα προβάλλει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 τη συγκλονιστική ταινία για το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα! «1968» του ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ από 25/01, και καθημερινά μέχρι και τις 31/12

O ιστορικός κινηματογράφος τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του το 1968 θα προβάλλει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 τη συγκλονιστική ταινία για το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

«1968» του ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ από 25/01, και καθημερινά μέχρι και τις 31/12

Όπως έγραψε και η δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου, κόρη του θρυλικού Γιώργου Αμερικάνου, ενός από τους ήρωες της Ένωσης στο κατόρθωμα της 4ης Απριλίου 1968 πρόκειται για “μία ταινία εμπνευσμένη από τον άθλο μιας μικρής και πολύπαθης χώρας και μιας ομάδας που γεννήθηκε από τις στάχτες της Μικρασιάτικης καταστροφής για να θυμίζει σε όλους την ιστορία μας. Δέκα φτωχόπαιδα κατέκτησαν ό,τι δεν είχαν καταφέρει δυο χρόνια πριν το 1966 στο φάιναλ φορ του Πρωταθλητριών. Κατέκτησαν ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο! Το πρώτο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Δέκα φτωχόπαιδα το βράδυ της 4ης Απριλίου μπροστά σε 80.000 κόσμο έπαιξαν και για τον 11ο που έφυγε πριν τα καταφέρει, τον Γιώργο Μόσχο που τους βοήθησε όμως από εκεί ψηλά! […]Ο Μπουλμέτης καταφέρνει να κάνει μία ταινία με αφορμή έναν αθλητικό άθλο, δίδαγμα ζωής! Αυτό δηλαδή που πρέπει να είναι ο αθλητισμός για όλους μας. Γι’ αυτό και δεν είναι μία ταινία οπαδική, είναι η απεικόνιση του πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι την ίδια μας τη ζωή: με πείσμα, πάθος, χαμόγελο και αντοχή. Με «1968» λόγους για να προχωράμε, ένα βήμα πιο πέρα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.”

Οι προβολές θα πλαισιωθούν με μια σειρά από εκδηλώσεις και δρώμενα!

"1968" - Μια ιστορική ταινία για μια ιστορική ομάδα, στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ, με προβολές και εκδηλώσεις για 340 μέρες!

Στον χώρο του κινηματογράφου θα διοργανώνονται σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ειδικές εκδηλώσεις με παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, σημαντικά πρόσωπα από τους χώρους του αθλητισμού,του πολιτισμού και των τεχνών καθώς και ανθρώπους της προσφυγιάς από την Κωνσταντινούπολη οι οποίοι θα σκιαγραφούν μέσα από ομιλίες και άλλα δρώμενα, την ιστορία ενός λαού που “ξεριζώθηκε” και την σύνδεσή του με την ιστορία μιας ομάδας που αποτελεί ορόσημο για τους πρόσφυγες στην χώρα μας.

Στο φουαγιέ του κινηματογράφου θα φιλοξενούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους εκθέσεις με ιστορικές φωτογραφίες του αγώνα, δημοσιεύματα της εποχής καθώς και συλλεκτικές φωτογραφίες της Κωνσταντινούπολης.

Για την πρώτη εβδομάδα από 25/1 έως και 31/1 η ταινία “1968” θα προβάλλεται στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ καθημερινά με δύο προβολές ημερησίως στις 18.00 αλλά και στις 14.00.

Και στον επίσης ιστορικό κινηματογράφο STUDIO καθημερινά με δύο προβολές ημερησίως στις 19.00 και στις 21.00

 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα ταμεία των δυο κινηματογράφων.

Εισ.:€7.00, Παιδ.-φοιτ./ άνω των 65 & Εκπαιδευτικοί/Ατέλεια/Στρατιωτικό €5.00,

για ανέργους €3.00,οικογενειακό πακέτο τριών ατόμων €10.00

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ τα δύο άτομα € 7,00, κάθε ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ €5.00

Σε κάθε δύο άτομα θα προσφέρουμε δώρο μια συλλεκτική αφίσα.

Αφίσες, αθλητικές μπλούζες και άλλα συλλεκτικά είδη θα διατίθενται προς πώληση στο φουαγιέ του κινηματογράγου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Για οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία, συλλόγους και άλλους φορείς επικοινωνήστε στο 2108220008 καθημερινά από τις 12.00 και μετά ή στείλτε μας email στο [email protected]

 

Οργανωμένες εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη

Η New Star διοργανώνει οργανωμένα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη. Καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ένα διαφορετικό ταξίδι στην ιστορία και στον θρύλο όπου μέσα από μία τετραήμερη επίσκεψη οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις παλιές ελληνικές γειτονιές του Πέραν και μέσα από συναντήσεις με τους αθλητικούς συλλόγους της ομογένειας Beyoğlu Spor και Kurtulus Spor να γνωρίσουν την πορεία του αθλητισμού της Πόλης που αποτέλεσε το φυτώριο για την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ) στην Αθήνα. Πρόκειται ακόμα να οργανωθεί ένα μεγάλο δείπνο με Έλληνες της Πόλης όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν θαυμαστές πολίτικες γεύσεις και φυσικά θα επισκεφθούν την Αγία Σοφία και το Πατριαρχείο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέραν ιδρύθηκε το 1914, με το όνομα “Ελληνική Ομάδα Ποδοσφαίρου” και σύντομα απέκτησε σημαντική δραστηριότητα. Με την εγκαθίδρυση της κεμαλικής Τουρκίας το 1922, αναγκάσθηκε να αλλάξει την επίσημη ονομασία του, σε Pera Kulübü και αργότερα σε Beyoğlu Spor.

Η πρωτοβουλία αυτή θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία το Cosmorama. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: