Σοκαριστικές καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας ανηλίκων στην Ομοσπονδία πάλης

Ομοσπονδία Πάλης: Υπόμνημα προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κατέθεσαν οι γονείς 12χρονης αθλήτριας πάλης που αποπλανήθηκε πριν από χρόνια από τον προπονητή της, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη, μετά από μήνυση της οικογένειας.

Μορφή ντόμινο παίρνουν οι καταγγελίες και στο χώρο του αθλητισμού, αποκαλύπτοντας πιθανότατα μόνο την κορυφή του παγόβουνου μιας νοσηρής ατμόσφαιρας κατάχρησης εξουσίας, σεξουαλικής κακοποίησης κι εκμετάλλευσης και συγκάλυψης των δραστών.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται σκάνδαλο στους κόλπους της Ομοσπονδίας Πάλης, όπου γονείς νεαρής κοπέλας προσέφυγαν στον Αθλητικό Εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για καταγγελίες κυκλώματος πορνείας στην Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, στο υπόμνημα που κατέθεσαν, αναφέρουν αθλητή ο οποίος σε ανώνυμη συνέντευξη κατήγγειλε πως “άνθρωποι της ομοσπονδίας εξώθησαν τον ίδιο στην πορνεία, προς επίρρωση όσων ήδη σας έχω εκθέσει. Το παιδί αυτό ήταν ανήλικο όταν έλαβαν χώρα τα καταγγελλόμενα, αλλά σήμερα είναι ενήλικας. Ονομάζεται ………………. όπως έμαθα και προτίθεται να καταθέσει ενώπιόν Σας αναφορικά με όσα έζησε, ο ίδιος καθώς και ο προπονητής του …………..”.

Το έγγραφο αναφέρει επίσης πως υπάρχει κλίμα συγκάλυψης των καταγγελόμενων περιστατικών, μιλώντας για πρόσωπο που “συγκάλυπτε τις παράνομες και ανόσιες συμπεριφορές του συγκεκριμένου παράγοντα εις βάρος ανήλικων παιδιών όπως το δικό μου”.

H δικηγόρος των γονέων της 12χρονης αθλήτριας πάλης κάνει λόγο για έναν ισχυρό άνδρα που μόνος του διοικούσε και διαχειριζόταν οικονομικά την Ομοσπονδία και τους ανθρώπους του, διαιωνίζοντας την εξουσία του ακόμα και μετά την αποχώρησή του, μέσω παρένθετων προσώπων, προσθέτοντας παράλληλα πως υπήρχε διαχρονική ανοχή αυτής της κατάστασης από όλες τις κυβερνήσεις διαχρονικά, ενισχύοντας την αλαζονεία των εμπλεκόμενων.

Μάλιστα, προσθέτει πως ο κατηγορούμενος που καταδικάσθηκε για την αποπλάνηση του παιδιού τους, είχε συμπεριφερθεί ανάρμοστα και σε άλλες ανήλικες αθλήτριες, γεγονός ευρέως γνωστό στην ομοσπονδία, χωρίς ωστόσο ο προπονητής να απομακρύνεται από τη θέση του, παρά τις υποδείξεις πολλών παραγόντων στον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα, να απομακρυνθεί το άτομο αυτό από την ομοσπονδία, το οποίο μάλιστα δεν είχε την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Όλα αυτά τη στιγμή που ενάντια σε μεγαλοπαράγοντα της ομοσπονδίας καταγγέλλονται υποθέσεις εξώθησης ανηλίκων στην πορνεία, με έντονη την υποψία συγκάλυψης λόγω ισχυρών οικονομικών και κοινωνικών διασυνδέσεων των θυτών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: