Πρόκληση Ουκρανού παίκτη του ΠΑΟΚ ενάντια στους Ρώσους οπαδούς

Ο Χατσερίντι του ΠΑΟΚ αντέδρασε στα υβριστικά συνθήματα και έδειξε προκλητικά την ουκρανική σημαία στις επικαλαμίδες του στους Ρώσους οπαδούς της Σπαρτάκ.

Χτες οι δύο δικέφαλοι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πήραν σπουδαίες προκρίσεις επί εξίσου σπουδαίων αντιπάλων (Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα) και βλέπουν πλέον τους ομίλους και το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ να πλησιάζουν. Δυστυχώς δεν είχαμε νεότερη ενημέρωση από τον Πάνο Καμμένο, αν οι επιτυχίες οφείλονται κι αυτές στη χάρη της Παναγίας -όπου θα τις αφιέρωνε πχ ο Άγγελος Αναστασιάδης- αν και εδώ το πράγμα περιπλέκεται, γιατί έχουμε να κάνουμε με ομόδοξους λαούς, ειδικά στην περίπτωση της Ρωσίας, οπότε οι ανώτερες δυνάμεις μπορεί να κράτησαν ουδέτερη στάση.

Αυτά δεν εμπόδισαν πάντως τον Ουκρανό Γεβγκέν Χατσερίντι, που άκουγε τους Ρώσους οπαδούς της Σπαρτάκ να τον βρίζουν, να τους δείξει προκλητικά τις επικαλαμίδες του με τη σημαία της Ουκρανίας. Ένα επεισόδιο που δεν πρόλαβε να πάρει διαστάσεις, αφού ο συμπαίκτης του Χατσερίντι, Δημήτρης Λημνιός, τράβηξε τον συμπαίκτη του στα αποδυτήρια και αποκλιμάκωσε την ένταση.

Όλα αυτά ήρθαν ως το κερασάκι στην τούρτα στο τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών, παρά τις καλές σχέσεις που έχει θεωρητικά ο Ιβάν Σαββίδης με τους συμπατριώτες του. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια στο θέμα, εντός κι εκτός ομάδας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: