“Νόμος και τάξη” και στην Καρδίτσα: προκλητικό πρόστιμο σε 9 διαδηλωτές! – Καταγγελία των οπαδών της Αναγέννησης

Την ώρα που αποχωρούμε από τη διαδήλωση, μας περικύκλωσαν αστυνομικοί, ζητώντας χαρτιά και για ποιο λόγο ήμασταν στο σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν εννιά πρόστιμα, ενώ είχαμε όλοι μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί μας, και πέντε από τα μέλη μας βρίσκονταν εκεί για αιμοδοσία!

Δημοσιεύουμε την καταγγελία των Ultras της Αναγέννησης για τη στάση της ΕΛΑΣ και τη στοχοποίησή τους, για τη συμμετοχή τους στη διαδήλωση στο Νοσοκομείο της πόλης.

Τρίτη 7 Απρίλη, Παγκόσμια ημέρα υγείας

Τούτη τη μέρα συμβολικά στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, αν όχι σε όλα, κινητοποιήθηκαν για λίγη ώρα γιατροί και αλληλέγγυοι/ες φωνάζοντας και διεκδικώντας τα αυτονόητα για δημόσια υγεία, στελέχωση και εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας, προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών κ.α.

Σαν οργανωμένοι οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας του νομού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και την πόλη μας συμμετείχαμε με αντιπροσωπεία μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Καρδίτσας στις 11π.μ. Κρατώντας αποστάσεις προστασίας και με τις κατάλληλες προφυλάξεις παραμείναμε με το πανό μας στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου για λίγη ώρα και στη συνέχεια το κρεμάσαμε με την αστυνομία να βρίσκεται απέναντι μας παρακολουθώντας προσεκτικά τις κινήσεις μας.

Την ώρα που αποχωρούμε από το σημείο, μας την πέφτουν, περικυκλώνοντάς μας, ζητώντας ταυτότητες, χαρτιά και με ποια δικαιολογία ήμασταν στο σημείο. Το αν έγινε εσκεμμένα ή όχι το γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως και το μένος της αστυνομίας απέναντι μας, που το έχουμε νιώσει στο πετσί μας όλα αυτά τα χρόνια. Για να μην λέμε πολλά ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει, αποτέλεσμα 9 πρόστιμα, ενώ είχαμε όλοι μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί μας (ταυτότητα, χαρτί ή μήνυμα), επίσης πέντε από τα μέλη μας βρίσκονταν εκεί για αιμοδοσία! Τη στιγμή του ελέγχου πάντως, αν υπήρχε μια πιθανότητα να έχουν τηρηθεί τα μέτρα προστασίας, σίγουρα τα όργανα την εξάντλησαν και αυτή.

Μπράβο σε όλους όσους ήταν εκεί σήμερα στο πλευρό των γιατρών.
Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί ή μάλλον όχι όλοι!
Τέτοιες κινήσεις δεν μας φοβίζουν ούτε μας φιμώνουν.
Δίνουμε ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας σε όλα τα μήκη και πλάτη, θα βγούμε νικητές.

Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 – Ultras Gate 3

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: