Κλ. Λοτίτο: “Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που παράγει χρήματα. Όσοι δε θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν έχουν ιδέα…”

Το αφεντικό της Λάτσιο δείχνει ότι ο κυνισμός είναι συνώνυμο του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για τα λεφτά.

Ενώ οι ultras της Αταλάντα -και όχι μόνο-, προειδοποιούν πως θα είναι τελείως άστοχο να ξεχάσει η Ιταλία τις εκατόμβες νεκρών και να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα, το αφεντικό της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, έρχεται να αποδείξει για πολλοστή φορά, με τον πιο κυνικό τρόπο τι είναι αυτό που ενδιαφέρει τα αφεντικά των ομάδων και ποιες απώλειες υπολογίζουν.

«Δεν μιλάμε για δική μου μάχη, μιλάμε εν γνώση μας και ξέρουμε καλά τον κίνδυνο σε περίπτωση που δεν αρχίσει και πάλι η σεζόν. Αυτοί που δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, πραγματικά δεν τους καταλαβαίνει κανένας. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που παράγει χρήματα, οπότε πρέπει να σκεφτούμε ορισμένα πράγματα και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν αν δεν ξεκινήσουμε. Ελπίζω η ομάδα μου να συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πείσμα και αποφασιστικότητα όπως έκανε και πριν την διακοπή, εφόσον έχουμε επανέναρξη»

Έχει ένα δίκιο: οι οπαδοί δεν έχουν ιδέα από μπίζνες, γιατί αγαπάνε την ομάδα τους, όχι την τσέπη του αφεντικού τους, και ξέρουν πως η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο και από τα κέρδη. Τώρα, ποιος είναι αυτός που δεν έχει ιδέα από ζωή, από ποδόσφαιρο και από αισθήματα, ας το αφήσουμε ανοιχτό, στην κρίση του αναγνώστη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: