“Έχουμε 400 νεκρούς τη μέρα και σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο; Προτιμώ να τρώω ψωμί με λάδι, δεν το ρισκάρω ούτε για πέντε δις””

Ο ποδοσφαιριστής της ισπανικής Κάντιθ Ραφαέλ Χιμένεθ ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την πρόταση να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα.
“Αξίζουν περισσότερο τα χρήματα από την υγεία; Ούτε για πέντε δις δεν ρισκάρω τη ζωή μου. Έχουμε 400 νεκρούς τη μέρα και εμείς θέλουμε να προπονηθούμε και να παίξουμε;”

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό Cadena Cope, ο Ραφαέλ Χιμένεθ μίλησε για το ενδεχόμενο επανέναρξης των πρωταθλημάτων και της ποδοσφαιρικής δράσης, δεδομένης της έλλειψης διαγνωστικών τεστ στην Ισπανία.

Όταν έχει κάνει όλος ο κόσμος τεστ, τότε μόνο να κάνουν και σε εμάς. Είμαι ο πρώτος που θέλω να παίξουμε τα παιχνίδια που μένουν. Αλλά γιατί δεν μπορούμε να τα σταματήσουμε όλα, όταν έχουμε 400 θανάτους σε μια μέρα;

Δόξα σοι ο Θεός, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορούμε να αντέξουμε αρκετούς μήνες χωρίς να παίρνουμε λεφτά μέχρι να βρεθεί θεραπεία. Προτιμώ να τρώω ένα κομμάτι ψωμί με λάδι, παρά να θέσω σε κίνδυνο εμένα, την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου.

Τα τεστ που θα έκαναν σε μένα, να τα κάνουν σε άλλα άτομα, που τα χρειάζονται περισσότερο. Αξίζουν περισσότερο τα χρήματα από την υγεία; Ούτε για πέντε δις δεν ρισκάρω τη ζωή μου. Έχουμε 400 νεκρούς τη μέρα και εμείς θέλουμε να προπονηθούμε και να παίξουμε; Να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι με το ποδόσφαιρο.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: