Μπράβο «λεβέντες» μου…

«Νοσταλγούς του Χίτλερ και πολιτικούς απογόνους των ντόπιων συνεργατών τους που βρωμίζουν τον τόπο», είχε αποκαλέσει τους χρυσαυγίτες ο τότε Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, και λέμε να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του, όσον αφορά τους συγκεκριμένους «κυρίους», γνωρίζοντας πως οι πραγματικοί λεβέντες αυτού του τόπου θα συμφωνήσουν και θα συνταχτούν μαζί μας.

Στις 4 Ιουνίου του 2018, ένα 13χρονο παιδί Ρομά, η Γιαννούλα, δολοφονήθηκε από σφαίρα στην Άμφισσα. Όταν ο άνθρωπος που την είχε πυροβολήσει οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορισμένοι τού φώναζαν «μπράβο λεβέντη μου».

Το περιστατικό αυτό αναδύθηκε στη μνήμη μας, αφότου αντιληφθήκαμε τις δηλώσεις που έκαναν δύο «αληθινοί λεβέντες και πατριώτες» αυτού του τόπου.

Πρώτος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου ανέφερε σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ πως «τα κέντρα πρέπει να είναι κλειστά, Αμυγδαλέζα, να μη βγαίνει από μέσα ούτε κουνούπι, ποτέ, 24 ώρες το 24ωρο. Μέχρι να φύγουνε».

Είδα το παραλήρημα του Άδωνη το πρωί στην ΕΡΤ. Δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ούτε διεθνείς οργανισμοί, ούτε τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι "Αμυγδαλέζες, να μη βγαίνει κουνούπι" Και είναι επιθετικός ακόμα και απέναντι σε πρόσφυγες γιατί… μιλούν τη μητρική τους γλώσσα και αυτός και μόνο ο λόγος είναι, σύμφωνα με τον πρωτοκλασάτο υπουργό, λόγος απέλασης.Δεν χρειάζεται παραπάνω σχόλια νομίζω. Απλώς ας μην πανηγυρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πλέον εκτός Βουλής.

Gepostet von Dimitris Soultas am Dienstag, 11. Februar 2020

Ακολούθησε ο Θάνος Τζήμερος, ο άνθρωπος που έχει κάνει επάγγελμα τον ακροδεξιό οχετό και το ρατσιστικό μένος, που έγραψε αργότερα στο twitter πως «ο νόμος ορίζει 6 για κάθε φυλακισμένο. Για 100.000 χρειαζόμαστε 600.000 . Η Μακρόνησος έχει έκταση 18,43 K και η Γυάρος 17,57. Σύνολο 36 K = 36.000.000 . Φτάνουν και περισσεύουν. Κοντέινερς, γεννήτριες, δεξαμενές νερού, σε 2 μήνες έτοιμες οι δομές. Εκεί και οι ΜΚΟ».

Στις 20 Απριλίου του 2018, ο τότε Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, καταδικάστηκε σε χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη και εξύβριση επειδή αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες «νοσταλγούς του Χίτλερ και πολιτικούς απογόνους των ντόπιων συνεργατών τους που βρωμίζουν τον τόπο».

Λέμε, όσον αφορά τους συγκεκριμένους «κυρίους»,  να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οι «κύριοι» αυτοί – μαζί με τους χειροκροτητές τους – θα μας καταδικάσουν, αλλά οι πραγματικοί λεβέντες αυτού του τόπου θα συμφωνήσουν και θα συνταχτούν μαζί μας.

Διαβάστε ακόμα: Το βλέμμα των «εισβολέων» να φοβάστε… & Αυτός ο κόσμος είναι δικός τους και δικός μας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: