«Αγοράστε την Ελλάδα τώρα, γιατί τώρα είναι φτηνή» το δόγμα του νέου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων!

Τη λιγουρεύεστε;

«Αγοράστε την Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσετε την Ελλάδα. Όλα είναι πολύ φθηνά τώρα», είχε πει την 1η Μάρτη του 2017 στο CNBC ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για να προσθέσει στη συνέχεια πως «ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που φαντάζεστε. Μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την ελληνική οικονομία να εκραγεί!»

(Το σχετικό απόσπασμα ξεκινάει στο 1.50”)

Δεν πέρασε παρά λίγο παραπάνω από ένας μήνας και όταν ο δημοσιογράφος του Kontra, Αιμίλιος Λιάτσος, τον ρώτησε «τι άλλο να πουλήσουμε», ο Άδωνις απάντησε σε ένα κρεσέντο ειλικρίνειας: «Μα είστε με τα καλά σας; Παραλίες, νησιά, λιμάνια, τρένα, τα πάντα! Όταν έχεις ιδιωτική οικονομία προχωράει το χρήμα»!

Μαζί με τον φίλο του και νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη – τον άνθρωπο που αντικατέστησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ως πρόεδρος της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, του κόμματος που ίδρυσε από τη φυλακή ο δικτάτορας Παπαδόπουλος – είμαστε σίγουροι πως θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Πώς; Μα, ξεπουλώντας την φυσικά!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: