Κάτω τα χέρια από την Κούβα και τον λαό της!

Ο Τραμπ εντείνει τις απειλές: “…ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ – ΜΗΔΕΝ! Προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνουν μια συμφωνία, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ”

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός εντείνει την επιθετικότητα του απέναντι στον Κομμουνιστικό Κόμμα της Κούβας και τον ηρωικό λαό της.

Ο Τραμπ επικαλούμενος την ιμπεριαλιστική επέμβαση του στη Βενεζουέλα για την «σύλληψη» του Μαδούρο – με 32 μαχητές της Κούβας να πέφτουν στη μάχη με τους εισβολείς – με ανάρτηση στο TruthSocial γράφει ότι «Η Βενεζουέλα έχει τώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο (με διαφορά!), για να την προστατεύσει, και θα την προστατεύσουμε.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ – ΜΗΔΕΝ! Προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνουν μια συμφωνία, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ».

Ο ιμπεριαλισμός πολλές φορές δείχνει το αιμοσταγές του πρόσωπο όμως δεν είναι ανίκητος και αυτό έχει αποδειχθεί και στην Κούβα. Ο λαός της και το ΚΚ, βασισμένοι στις επαναστατικές τους παρακαταθήκες, θα αντιπαλέψουν τις υπονομευτικές ενέργειες και τις κάθε είδους δυσκολίες που δημιουργεί η κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Κάτω τα χέρια από την Κούβα και τον λαός της!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: