Λιάνα Κανέλλη: Η πολιτική της απελευθέρωσης κάνει επισφαλή τα τρένα και τα αεροπλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και στην Ελλάδα οι τράπεζες σώθηκαν με τα λεφτά του ελληνικού λαού με το ζόρι και τώρα παίρνουν και τα σπίτια και τα μαγαζιά του λαού…

Την πολιτική που διαχώρισε τα βαγόνια από τις ράγες των τρένων με τις ευλογίες της ΕΕ στηλίτευσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξή της στη «Ναυτεμπορική TV».

Αναφερόμενη στο έγκλημα στα Τέμπη, σημείωσε πως το κράτος λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια για τη διευκόλυνση των επιχειρηματικών ομίλων. Όπως είπε, οι συγκοινωνίες είναι «χρυσωρυχείο» για τους ομίλους, γι’ αυτό, για την εξασφάλιση των μέγιστων δυνατών κερδών, λειτουργούν με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αυτή η πολιτική της απελευθέρωσης και της εμπορευματοποίησης είναι που κάνει τα τρένα και τα αεροπλάνα επισφαλή, σημείωσε η Λ. Κανέλλη.

Σχετικά με την κρίση σε μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού, θύμισε ότι και στην Ελλάδα οι τράπεζες σώθηκαν με τα λεφτά του ελληνικού λαού με το ζόρι και τώρα παίρνουν και τα σπίτια και τα μαγαζιά του λαού.

Όσον αφορά στην επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει η βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε ότι η αντιλαϊκή πολιτική θα μείνει ίδια ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνητικός συνδυασμός θα προκύψει.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: