Ο σκιτσογράφος του γύψου – Στον αντικομμουνιστικό οχετό ξαναβούτηξε το πενάκι του ο Παπανίκος

Ο γνωστός χυδαίος ακροδεξιός σκιτσογράφος ξαναχτυπά, στο πλευρό της κυβέρνησης που αγαπά, παρουσιάζοντας τους διαδηλωτές ως συντρόφους του κορονοϊού…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπανίκος μας δείχνει το ποιόν του, ποιον υπηρετεί και πώς μπορεί να πλασάρει τον αντικομμουνιστικό του εμετό σε σκίτσα.

Μόλις λίγες μέρες πριν, τις μέρες του Πολυτεχνείου,  χτυπούσε με αυτό το σκίτσο τη “χούντα των ακραίων”, που επιτίθονταν στους άοπλους υγειονομικούς με το άρμα του κορονοϊού.

Τον Παπανίκο δεν τον ενδιαφέρει γιατί είναι άοπλες οι ΜΕΘ και ποιος τις άφησε χωρίς πολεμοφόδια.
Δεν άκουσε τίποτα για γύψο και απαγορεύσεις συναθροίσεων, δεν έχει τέτοιου είδους ευαισθησίες.
Δεν είδε ποτέ μπουλούκια αστυνομικούς να γίνονται πηγή διασποράς του ιού με κυβερνητική ευθύνη.

Δεν είδε τίποτα, δεν άκουσε τίποτα, είναι Παπανίκος. Και τον ενδιαφέρει μόνο να βγάλει λάδι την κυβέρνηση που στηρίζει με πάθος.

Αφού λοιπόν είχε αποφασίσει ποιος φταίει για την πανδημία, επέστρεψε με ένα ακόμα πιο χυδαίο σκίτσο, για να αποδείξει πως μπορεί να σκάψει ακόμα περισσότερο τον πάτο του βαρελιού.

Στο παράλληλο σύμπαν του Παπανίκου, η καραντίνα της κυβέρνησης έχει θέσει νοκ-άουτ τον ιό. Δεν υπάρχουν δεκάδες νεκροί και χιλιάδες κρούσματα κάθε μέρα, δεν έχουμε συγκοινωνίες και εργοστάσια που γίνονται πηγές διασποράς, ενώ τα πάμε και 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο!

Οι μόνοι που λυπούνται για αυτές τις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης είναι τα μέλη του ΠΑΜΕ (βασικά μέλη του ΚΚΕ κατέβηκαν στον δρόμο, αλλά ας μην έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τη χαμηλή αντίληψη του σκιτσογράφου) που θεωρούν σύντροφό τους τον κορονοϊό και καταδικάζουν την καταστολή του από το κράτος.

Και να πώς η τέχνη του σκιτσογράφου εξελίσσεται στην τέχνη της αυτογελοιοποίησης, -πάντα στην υπηρεσία των αφεντικών. Τα δικά μας σχόλια περισσεύουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: