Η αγόρευση του Κώστα Παπαδάκη στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Τόπος

Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο με την αγόρευση του κυρίου Παπαδάκη, το οποίο έρχεται κατ’ευθείαν από το τυπογραφείο, συσκευάστηκε με το γάντι και τα πρώτα χέρια που το αγγίζουν θα είναι τα δικά σας.

Μπορεί τα δικαστήρια να ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω της πανδημίας, όμως η δίκη της Χρυσής Αυγής, η ιστορική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αυτή διαδικασία, δεν έχει τελειώσει. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε με κάθε μέσο να σας κρατάμε ενήμερους. Με ρεπορτάζ από την αίθουσα, με δράσεις και εκδηλώσεις, με δηλώσεις των αντιφασιστών συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής και με αποσπάσματα από τις αγορεύσεις τους.

Μετά το βιβλίο με την αγόρευση του Θανάση Καμπαγιάννη, “Με τις μέλισσες ή με τους λύκους”, από τις εκδόσεις Αντίποδες, το οποίο και κάποιοι από εσάς λάβατε μέσω του Περιοδικού μας, κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες εκείνο με την αγόρευση Κώστα Παπαδάκη με τίτλο “Το «Άλλο ‘Ακρο» στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή Ατιμωρησία Ξανά”, από τις Εκδόσεις Τόπος.

Οι προκαθορισμένες παρουσιάσεις του βιβλίου ανεβλήθησαν, όμως η ώρα να διαβαστεί δεν χωρά αναβολή. Για όλους όσοι θέλετε να το αποκτήσετε σας έχουμε τη λύση! Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον ίδιο τον συγγραφέα στο τηλέφωνο: 210 3834545 ή στο email: [email protected] και να το παραλάβετε. ‘Ερχεται κατ’ευθείαν από το τυπογραφείο, συσκευάστηκε με το γάντι και τα πρώτα χέρια που το αγγίζουν θα είναι τα δικά σας.

Λίγα λόγια από τον κύριο Παπαδάκη:

Η ελλιπής δημοσιότητα της διεξαγωγής της δίκης κατέστησε αναγκαία την δημοσιοποίηση των αγορεύσεων των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, προκειμένου η επιχειρηματολογία, η τεκμηρίωση και τα στοιχεία τους να γίνουν ευρύτερα γνωστές. Εξ άλλου δεν είμαστε δικηγόροι μόνο για τα έδρανα των δικαστηρίων. Είμαστε μέρος του αντιφασιστικού κινήματος που μας ανέθεσε τιμητικά την έκφραση της φωνής του. Από αυτό πηγάζουν οι αρμοδιότητές μας και σε αυτό αναφέρεται η αποστολή μας μέσα και έξω από τη δίκη.

Χρέος μας να σταθούμε άξιοι για να τιμήσουμε αυτή την αποστολή με βαθιά επίγνωση του μεγέθους της ευθύνης που την περιβάλλει. Το χρωστάμε στα θύματα του φασισμού και του ναζισμού στη χώρα μας και όχι μόνο, το χρωστάμε στη γενιά της αντίστασης, το χρωστάμε στη γενιά του αντιδικτατορικού αγώνα και του Πολυτεχνείου, το χρωστάμε σε όλους όσους αγωνίζονται για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια στα υπολείμματα της ρατσιστικού δηλητήριου της Χ.Α, όπου και αν αυτό βρίσκει φιλοξενία. Και φυσικά το χρωστάμε στις επόμενες γενιές για να ζήσουν και εκείνες με τις ελευθερίες που κατέκτησαν και μας προσέφεραν οι προηγούμενες.

Και δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανένα να πνίξουμε την αλήθεια στη σιωπή και στην αστική υποκρισία.

Κ.Π.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: