Η Δίκη της Χρυσής Αυγής – Νέα έκδοση της Σύγχρονης Εποχής με πολύτιμα ντοκουμέντα

Η δίκη της Χρυσής Αυγής προσφέρει στον Αναγνώστη ένα συνοπτικό ενημερωτικό υλικό της πολύκροτης υπόθεσης, με τα βασικά επιχειρήματα της Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, όπως αναπτύχθηκαν στο δικαστήριο μέσα από αποσπάσματα των αγορεύσεων των συνηγόρων της, καθώς κι ένα σύντομο χρονικό και ντοκουμέντα της δίκης

Ένα πολύ σημαντικό έργο βρίσκεται υπό έκδοση αυτό τον καιρό από τη Σύγχρονη Εποχή, με τίτλο “Η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης”, σε επιμέλεια του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ. Με τα στοιχεία και το υλικό που παραθέτει, το έργο αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση που συνταράσσει εδώ και χρόνια την ελληνική κοινωνία, αναδεικνύοντας την ναζιστική ταυτότητα της υπόδικης εγκληματικής οργάνωσης. Όπως σημειώνεται στην έκδοση:

Η δίκη της Χρυσής Αυγής προσφέρει στον Αναγνώστη ένα συνοπτικό ενημερωτικό υλικό της πολύκροτης υπόθεσης, με τα βασικά επιχειρήματα της Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, όπως αναπτύχθηκαν στο δικαστήριο μέσα από αποσπάσματα των αγορεύσεων των συνηγόρων της, καθώς κι ένα σύντομο χρονικό και ντοκουμέντα της δίκης.

Με την απόφαση του δικαστηρίου να εκκρεμεί σε λίγες μέρες από τώρα, η επικαιρότητα και η σημασία της επερχόμενης έκδοσης είναι δύσκολο να υπερτιμηθεί.

 

Gepostet von Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή am Dienstag, 29. September 2020

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: