“Βαρκαρόλα”

Πρόκειται για μια εκδήλωση – αποχαιρετισμό του καλοκαιριού μέσα στο φθινόπωρο και το ύφος της θα φέρει μνήμες Καρναβαλιού εκτός καρναβαλικής περιόδου. – Από τον Σύλλογο Λευκαδίων Πάτρας “Η Φανερωμένη”

«ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00  εκδήλωση του Συλλόγου  Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη» με το φωνητικό και μουσικό σχήμα κανταδόρων της Santa Maura, με μαέστρο την κα Δήμητρα Αψόμωτου .

Ο σύλλογος θα αναβιώσει το έθιμο της Βαρκαρόλας, μια προσπάθεια που ξεκίνησε τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Κανταδόροι θα αποβιβαστούν από φωταγωγημένη βάρκα στον Μόλο της Αγίου Νικολάου και εκεί θα πραγματοποιηθεί συναυλία με επτανησιακές καντάδες κυρίως του κρασιού και της θάλασσας. Σημειώνεται ότι το μουσικό αυτό σχήμα έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού με μεγάλη απήχηση.

Πρόκειται για μια εκδήλωση – αποχαιρετισμό του καλοκαιριού μέσα στο φθινόπωρο και το ύφος της θα φέρει μνήμες Καρναβαλιού εκτός καρναβαλικής περιόδου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: