Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου: Εκδήλωση – γιορτή για τα 15 χρόνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Προβολή ντοκιμαντέρ, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, μεζέδες και καλό κρασί στην εκδήλωση – γιορτή με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τη μέρα που ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της η Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου».

Εκδήλωση – γιορτή με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τη μέρα που ξεκίνησε τα πρώτα βήματά της, διοργανώνει η  Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου», την Κυριακή 26 του Γενάρη, στον  καλαίσθητο χώρο όπου βρίσκεται η έδρα και το μικρό θεατράκι της ομάδας, στην αίθουσα του Συλλόγου Οικιστών Εργατικών Κατοικιών Γεροβουνού (Οδός Θεοτόκου, δίπλα στα ΚΑΠΗ,  Καματερό, τηλ:6944935221).

Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Ανθής Παρασκευοπούλου που είναι αφιερωμένο στη 15χρονη δραστηριότητα της Θεατρικής Σκηνής «Εκτός Σχεδίου». Μέσα από το ντοκιμαντέρ μάς δίνεται η ευκαιρία να «πλησιάσουμε» την ομάδα, να δούμε πώς λειτουργεί αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζει την δουλειά της και πως αντιλαμβάνεται συγκεκριμένα τη θεατρική πράξη. Να γνωρίσουμε τα μέλη της, να μάθουμε τι σημαίνει θέατρο για τους ίδιους, πώς συνυπάρχουν και τι τους έκανε να θέλουν να εκφραστούν μέσω της θεατρικής ομάδας μη όντας επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά ερασιτέχνες – εραστές της τέχνης, που δεν υστερούν σε διάθεση και σκληρή δουλειά.

Στη συνέχεια και σε γιορτινό πνεύμα, συνεργάτες και φίλοι της ομάδας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, και συνοδεία μεζέδων και καλού κρασιού θα θυμηθούν όμορφες στιγμές και θα μοιραστούν σκέψεις και προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον, ενώ οι διοργανωτές… προειδοποιούν πως αν οι συνθήκες κριθούν ώριμες τότε «θα το ρίξουμε στο χορό και το τραγούδι»!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: