Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! – Video on demand

Ο Ψαροτρομάρας, της Φρόσως Χατόγλου, από το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης – Μια συναρπαστική κουκλοθεατρική παράσταση, με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα!

Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας!

Ετοιμάζεται να χτίσει το νέο του παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τα σπίτια τους! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα σχέδιά του και να τον… ΨΑΡΕΨΟΥΝ;»

Μια συναρπαστική κουκλοθεατρική παράσταση!
Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα!

Ο Ψαροτρομάρας έχει παρουσιαστεί σε πολλές γωνίες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε κριτικές για το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης.
Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer της παράστασης.

Δείτε στην Κατιούσα:

Γιώργος Αναγνωστάκης – “Καλή η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κακός Λύκος, αλλά πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτό”

Το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης πραγματοποιεί παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του ’80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης “νιώθουν” την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.

Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά “Κάτω Ο Ψαροτρομάρας“!

Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή αλλώς ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!

Διάρκεια: 60′
Κατάλληλο 03 έως 103 χρονών!

ONLINE ΠΡΟΒΟΛΗ – VIDEO ON DEMAND
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 13.12 ΕΩΣ 13.01.2021
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 6€ – ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ
με δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης online οποιαδήποτε ημέρα στο χρονικό διάστημα 13/12/20 έως 13/01/2021
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Online: www.ticketservices.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Η παρακολούθηση της βιντεοσκοπημένης παράστασης γίνεται με την χρήση εισιτηρίου.
– Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας θα λάβετε email με την διεύθυνση της σελίδας προβολής και τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εισιτήριό σας.
– Προβλέπεται η αγορά ενός μόνο εισιτηρίου ανά συναλλαγή.
– Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα εντός του διαστήματος 13.12.2020 – 13.01.2021
– Με την ενεργοποίηση του εισιτήριου στην ιστοσελίδα προβολής ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση εντός 24 ωρών. Με το πέρας των 24 ωρών, το εισιτήριο πλέον απενεργοποιείται.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

14 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: