ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ, του Άγγελου Πυριόχου – Στην αυλή του Από Κοινού Θέατρο από τα μέσα Ιουνίου

Η νέα πολιτική ιλαροτραγωδία του Άγγελου Πυριόχου, για την καθημερινότητα της ακρίβειας και των σκληρών μέτρων, του αβέβαιου μέλλοντος της ανθρωπότητας. Με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της απονενοημένης νοικοκυράς, τον Αντώνη Ξένο σε διπλό ρόλο έκπληξη και την Αγγελική Ξένου στο ρόλο της μολοτοφίστριας κόρης. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Μπουγιούρης,

Ο Άγγελος Πυριόχος, ο ιθύνων νους, οι “γνωστοί άγνωστοι” σεσημασμένοι Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του δαιμόνιου Παναγιώτη Μπουγιούρη και του μυστηριώδους βοηθού του, Κωνσταντίνου Καραγάνη, ετοιμάζονται να πατήσουν το κουμπί για να πυροδοτήσουν πολλές εκρήξεις γέλιου αυτό το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας!

ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ, η νέα πολιτική ιλαροτραγωδία του Άγγελου Πυριόχου, για την καθημερινότητα της ακρίβειας και των σκληρών μέτρων, του αβέβαιου μέλλοντος της ανθρωπότητας. Με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της απονενοημένης νοικοκυράς, τον Αντώνη Ξένο σε διπλό ρόλο έκπληξη και την Αγγελική Ξένου στο ρόλο της μολοτοφίστριας κόρης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, την εικαστική επιμέλεια το Από Κοινού.

Αυτό το καλοκαίρι ΠΑΤΑμε ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ από τη θεατρική αυλή της Ευπατριδών 4!

Από Κοινού Θέατρο

ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, ΓΚΑΖΙ
Τ.Κ. 118 54
211 4057249
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: