Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας: Θεατρική Ομάδα “Εκτός Σχεδίου” με “Lebensraum” – Ένα θεατρικό διαμάντι στο Καματερό

Θέλετε να έχετε θέμα συζήτησης (ίσως και έντονης) με τον εαυτό σας μετά την παράσταση; Να απολαύσετε μια πολύ καλή παράσταση με ευρηματική σκηνοθεσία κι εξαιρετικές ερμηνείες; Κάντε λοιπόν μια χάρη στον εαυτό σας και πηγαίνετε να το δείτε. Το Σάββατο 19 του Γενάρη, η παράσταση θα είναι οργανωμένη από κοινού από την θεατρική ομάδα “Εκτός Σχεδίου” κι απ’ το περιοδικό “Κατιούσα”. 

Εργάτες, υπάλληλοι κι άνεργοι αποτελούν την θεατρική ομάδα «Εκτός Σχεδίου». Ερασιτεχνικό θέατρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά σύγχρονα “επαγγελματικά” θέατρα. Αντίθετα, αποτελεί ένα πετυχημένο “πείραμα”, για το πώς μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους του μόχθου να προσεγγίσουν την Τέχνη και να εκφραστούν μέσα από αυτήν, ενάντια σε κάθε είδους αποκλεισμό. Έτσι τα μέλη του θιάσου «Εκτός Σχεδίου», εδώ και 15 χρόνια, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, υπηρετούν με συνέπεια τη θεατρική πράξη. Επαληθεύουν ότι ο Πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο όπλο αφύπνισης για την εργατική τάξη.

Η επιλογή των έργων από το θίασο δεν είναι τυχαία. Θέλουν να μιλήσουν με το λόγο προοδευτικών συγγραφέων, φέρνοντας σε επαφή τον κόσμο της γειτονιάς, τον απλό εργάτη, που ίσως δεν έχει τη δυνατότητα να δει θέατρο, με σπουδαία έργα που μιλούν για την ειρήνη, το δίκιο, την καταπίεση, την αξία του αγώνα. Δίνοντας την ψυχή τους, θυσιάζοντας χρόνο από την ξεκούρασή τους, μήνες μελετούν το έργο, κάνουν πρόβες, στήνουν τα σκηνικά, δρομολογούν την παρουσίαση του έργου.

LEBENSRAUM

Για το φετινό έργο που ανεβάζουν, το «LEBENSRAUM” (Ζωτικός Χώρος), ξεκίνησα να σας γράφω τη γνώμη μου, γιατί πρόσφατα το είδα.

Αλλά το μετάνιωσα. Θα σας αφήσω να το δείτε πρώτα.

Θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος σε ένα (όχι απαραίτητα θεατρικό) πείραμα;

Θέλετε να διαπιστώσετε τα όρια και τις αντοχές (καλύτερα… ανοχές) του μυαλού σας;

Θέλετε να μετρήσετε το βαθμό της αντίστασης της ηθικής και της λογικής σας;

Θέλετε να δείτε αν θα πεταχτείτε για να μπείτε κι εσείς στο πείραμα ή αν θα το σταματήσετε;

Θέλετε να έχετε θέμα συζήτησης (ίσως και έντονης) με τον εαυτό σας μετά την παράσταση;

Και ταυτόχρονα να απολαύσετε μια πολύ καλή παράσταση σε ευρηματική σκηνοθεσία του Σήφη Πολυζωίδη. Με ηθοποιούς τους πολύ καλούς Αλέξανδρο Γεροκομή και Σήφη Μανταδάκη.

Κάντε λοιπόν μια χάρη στον εαυτό σας και πηγαίνετε να το δείτε.
Το Σάββατο 19 του Γενάρη, η παράσταση θα είναι οργανωμένη από κοινού από την θεατρική ομάδα “Εκτός Σχεδίου” κι απ’ το περιοδικό “Κατιούσα”.

LEBENSRAUM του Θανάση Τριαρίδη

LEBENSRAUM του Θανάση Τριαρίδη'Ωρα 20:30Κάθε Σαββατοκύριακο τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου. Σκηνοθεσία: Σήφης Πολυζωίδης. Ερμηνεύουν: Αλέξανδρος Γεροκομής – Σήφης ΜανταδάκηςΘεοτοκου 33-Γεροβουνο ΚαματερούΕπικοινωνία στο τηλεφωνο: 6944935221Video Directed by Lefteris Rampazis

Gepostet von Θεατρικη Σκηνη "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" am Samstag, 3. November 2018

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 19 του Γενάρη, στις 20:30, στη Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» (Θεοτόκου 33, Καματερό).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944935221

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: