Πρώτοι εδώ: Οι Evanescence αποκαλύπτουν το βίντεο για το καινούριο τους single (VIDEO)

Το Wasted on you είναι εντελώς ρετρό, soul/R&B και ηχητικά επιβεβαιώνει την electro στροφή της μπάντας, αν και όσο ξεδιπλώνεται στο τέλος εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά dark rock στοιχεία που τους έκαναν διάσημους

Σήμερα το πρωί, η μπαντάρα της Amy Lee κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από τον επερχόμενο δίσκο τους, με τίτλο Wasted on you. Ο δίσκος θα ονομάζεται The Bitter Truth, είναι το πρώτο studio album τους μετά το Evanescence του 2011 και είναι λογικό να αναρωτιόμαστε τι έχει αλλάξει από τότε, μιας και στο ενδιάμεσο έχουν κυκλοφορήσει λάιβ, διασκευές, αλλά και ένα ολόκληρο άλμπουμ με remixes και επανεκτελέσεις παλιότερων τραγουδιών τους, σε πιο electro/rock κατεύθυνση.

Το Wasted on you είναι εντελώς ρετρό, soul/R&B και ηχητικά επιβεβαιώνει την electro στροφή της μπάντας, αν και όσο ξεδιπλώνεται στο τέλος εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά dark rock στοιχεία που τους έκαναν διάσημους. Προφανώς τίποτε απ΄αυτά δεν μπορεί να μας προιδεάσει για το πώς θα ακούγεται ο νέος δίσκος.

Στις 19:00 οι Εvanescence αποκαλύπτουν σε live μετάδοση το βιντεοκλίπ του σινγκλ. Όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, συντονίζεστε και βλέπετε.

sniper

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: