“Όσα ονειρευτήκαμε” – Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει ανέκδοτο Άλκη Αλκαίο και Θάνο Μικρούτσικο

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Δημήτρη Κανέλλου, με ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου σε πρωτότυπες μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη, καθώς και επιλεγμένες επανεκτελέσεις, πάντα σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Κανέλλου με τίτλο «Όσα Ονειρευτήκαμε». Ο Δημήτρης Κανέλλος έχοντας στο ενεργητικό του τις συναυλίες – αφιερώματα στα μελοποιημένα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου, κυκλοφόρησε από την Minos Emi, τον νέο του δίσκο με ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου σε πρωτότυπες μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη, καθώς και επιλεγμένες επανεκτελέσεις, πάντα σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου.

Ο τίτλος του δίσκου «Όσα Ονειρευτήκαμε», προέρχεται από το ομότιτλο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου, σε ποίηση Άλκη Αλκαίου. Ο δίσκος περιέχει συνολικά δέκα τραγούδια. Πέντε καινούργια, τέσσερα σε ποίηση Άλκη Αλκαίου μελοποιημένα από τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Θύμιο Παπαδόπουλο και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, κι ένα σε στίχους Γρηγόρη Λιάρου (αδερφού του Άλκη Αλκαίου) και σύνθεση Θύμιου Παπαδόπουλου, και πέντε επανεκτελέσεις σε ποίηση πάντα Αλκαίου και σύνθεση Θάνου Μικρούτσικου και Μίλτου Πασχαλίδη.

Τα όμορφα τραγούδια του δίσκου μπορείτε να τα ακούσετε διαδικτυακά εδώ, αλλά και… ζωντανά, αυτή την Κυριακή 23 Φλεβάρη, στη μουσική σκηνή Σφίγγα (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13 – Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845 – [email protected]), στο πλαίσιο πάντα του αφιερώματος στον Άλκη Αλκαίο που ο Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα. Συνοδοιπόρος σε αυτό το μουσικό ταξίδι η ψυχή του άλμπουμ «Όσα ονειρευτήκαμε», Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο οποίος έχει και την επιμέλεια παραγωγής. Επίσης σε φιλική συμμετοχή, γνωστοί, αγαπημένοι τραγουδιστές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: