Οι Vostok Train μας συστήνονται: First Ride To The Cosmos

Παρά τη μικρή του φυσική ηλικία, το συγκρότημα έρχεται από πολύ μακριά, με τις ρίζες του να βρίσκονται στο hard rock των δεκαετιών του ’70 και του ’80. Οι Vostok Train μας προσκαλούν την Πέμπτη 25 Νοέμβρη στο Ίλιον Plus, στο παρθενικό τους ταξίδι προς την ανατολή. Μαζί τους οι Black Body Radiation.

Οι Vostok Train μας συστήνονται: First Ride To The Cosmos

Το νέο rock power trio Vostok Train μπήκε σε τροχιά τον τελευταίο χρόνο στην Αθήνα. Παρά τη μικρή του φυσική ηλικία, το συγκρότημα έρχεται από πολύ μακριά, με τις ρίζες του να βρίσκονται στο hard rock των δεκαετιών του ’70 και του ’80.

Γράφουν σε αγγλικό στίχο κι ο ήχος τους έχει όλα τα στοιχεία της γνωστής hard rock ταυτότητας: επιβλητικά riffs, ενεργητικό μπάσο, δυναμικά και groovy τύμπανα μαζί με δύο bluesy φωνές με συχνές και έντονες εξάρσεις που άλλοτε εναλλάσσονται και άλλοτε τραγουδούν μαζί, ευδιάκριτα διαφορετικές μα σαν ένα.

Οι Vostok Train μας προσκαλούν την Πέμπτη 25 Νοέμβρη στο Ίλιον Plus, στο παρθενικό τους ταξίδι προς την ανατολή. Μαζί τους οι Black Body Radiation.

Ride The Train!

Οι Black Body Radiation είναι μια Alternative/Garage πενταμελής μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2014 και έκτοτε έχουν δώσει αρκετές συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, παίζοντας ένα εκρηκτικό σετ.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Master of Yourself” το καλοκαίρι του 2015. Βασικός τους στόχος είναι να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο την επόμενη χρονιά.

Πρόσφατα, με την προσθήκη του πέμπτου μέλους και τη “συνάντηση” με το θαύμα που αποτελεί το όργανο των πλήκτρων, ενσωμάτωσαν ηλεκτρονικές υφές στα ηλεκτρικά κομμάτια τους. Αυτή η στιγμή τους βρίσκει να τελειοποιούν το νέο ήχο τους και να επανασυστήνονται στο κοινό.

Vostok Train

Παύλος Παπαναστασάτος – Κιθάρα, Φωνή

Περικλής Μαλακατές – Μπάσο, Φωνή

Παναγιώτης Βήττος – Τύμπανα

https://www.facebook.com/VostokTrain/

https://www.instagram.com/vostoktrain/

https://www.youtube.com/channel/UCcHTkTIoEhKSP4SN-xjL0Zw

Black Body Radiation

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος – φωνητικά, κιθάρα

Μίλτος Αραβόπουλος – φωνητικά, πλήκτρα

Θανάσης Μασαβέτας – κιθάρα

Γιώργος Καρατσώκης – μπάσο

Άρης Κουρτίδης – τύμπανα

https://el-gr.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens/

https://www.youtube.com/channel/UCSWCMSft8mFsRxxFXt1obBA

https://blackbodyradiationathens.bandcamp.com/releases

Πέμπτη 25 Νοέμβρη @ Ίλιον Plus

Doors Open: 21.00

Είσοδος: 8 Ευρώ

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Προπώληση: Viva.gr και από όλο το δίκτυο της Viva

https://www.viva.gr/tickets/festival/music/vostok-train-first-ride-to-the-cosmos/

Χορηγός επικοινωνίας: Βιβλιοπωλείο Μονόγραμμα

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: