Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Αυτό δεν είναι περίπατος. Η μεγάλη μπουρδελότσαρκα είναι…”

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξηγεί γιατί ο Μεγάλος Περίπατος γίνεται “μεγάλη μπουρδελότσαρκα” αν είσαι οδηγός στην Πανεπιστημίου και εξηγεί τι πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης για να γίνει ανταγωνιστικός σε Likes, απέναντι στα οπίσθια της EmRata

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει, μία μέρα αφού άνοιξε η αυλαία για τον τουρισμό, τα μπουρδέλα και τις Πανελλαδικές εξετάσεις, σαν μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού. Τυχαίο κι αυτό;

Ο Ζάρα εξυμνεί το θαύμα της ανεργίας στη χώρα μας, που μειώνεται μαζί με την απασχόληση, και νιώθει ρίγη συγκίνησης με τον όρο “μη οικονομικά ενεργοί” πολίτες, που του θυμίζει την πολιτική σκέψη του Φώτη Κουβέλη.

Φουντώνει με το πλάνο του Μητσοτάκη στο ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας, αλλά τον συμβουλεύει να δείξει λίγη τρίχα και οπίσθια, αν θέλει να συναγωνιστεί τα likes της Ραταϊκόφσκι -ου μην και την πολιτική της σκέψη.

Εξηγεί γιατί ο “Μεγάλος Περίπατος” θα γίνει η μεγάλη μπουρδελότσαρκα, αν είσαι οδηγός και σου γαμιέται η μέρα το πρωί στην Πανεπιστημίου. Σε λίγο καιρό όμως, όλοι θα είμαστε άνεργοι οικονομικά μη ενεργοί και κανείς δε θα ταλαιπωρείται. Και αυτά τα κόκκινα σημάδια στον δρόμο μπορεί να είναι και από αίμα διαδηλωτών ή παρθένων που σφάζονται στον βωμό της ανάπτυξης. Βοηθάνε εξάλλου και οι ζαρντινιέρες δίπλα, που στη χώρα μας πηδούν και δέρνουν. Μπορούν να μας το βεβαιώσουν και εκείνα τα ΜΜΕ που επιδοτήθηκαν γιατί δε διασπείρουν fake-news, όπως του Βελόπουλου, της Εκκλησίας και του Φουρθιώτη -που πρόλαβε και το άνοιξε μες στο Μάιο.

Ο Ζαραλίκος αναλύει επίσης τι είναι το αντιβράχιο από τους νέους κανονισμούς για τα μπουρδέλα και πώς βρίσκεται καθημερινά στη ζωή μας -αν είσαι μη οικονομικά ενεργός πολίτης ή οδηγός στην Πανεπιστημίου. Και ενθουσιάζεται με το νέο πρόγραμμα του Λυκείου, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν περισσότερα Θρησκευτικά από ό,τι Χημεία, Φυσική και άλλα άχρηστα μαθήματα, που δεν μπορούν να εξηγήσουν το θαύμα στην Κανά.

Μην ανησυχείτε όμως. Όλοι θα πεθάνουμε απ’ τα γέλια, γιατί μας προστατεύει ο θεός της κωμωδίας.

Αν πάντως κάποιος θέλει να μη μείνει οικονομικά μη ενεργός, και να περνά την Πανεπιστημίου σχεδόν άδεια σα να ήταν ο Μωυσής, μόνο μία λύση υπάρχει: subscribe στο κανάλι zaraleaksTV. Και τα υπόλοιπα στο Τριανόν, κάθε Τετάρτη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: