«Ο Δρόμος μας» – Στην Ικαρία το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Στις δεκάδες κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται από τις 29 του Νοέμβρη το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ,  θα προστεθούν από τις 7 έως 10 Δεκέμβρη  δύο αίθουσες στην Ικαρία.

Στις δεκάδες κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται (δείτε αναλυτικά εδώ) από τις 29 του Νοέμβρη το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», που είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ,  θα προστεθούν από τις 7 έως 10 Δεκέμβρη  δύο αίθουσες στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα: Παρασκευή 7/12/2018 και Σαββάτο 8/12/2018 – ώρα 20:30  το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου.

Και την Δευτέρα 10/12/2018 ώρα 20:30 θα προβληθεί στην  Αίθουσα του Μάραθου.

Γενική είσοδος 5 Ευρώ

«Ο Δρόμος μας» - Στην Ικαρία το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

«Ο Δρόμος μας» – Στην Ικαρία το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Το Ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», διατρέχει Καρέ – καρέ μέσα σε 100 λεπτά την πλούσια Ιστορία του ΚΚΕ. Σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα, δραματοποιημένο οπτικοακουστικό υλικό, πρωτότυπη μουσική. Πάνω από 100 συντελεστές, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα και εθελοντικά.

Για τα γυρίσματα του Ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε κινηματογραφική ομάδα αποτελούμενη από τους: Σήφη Στάμου, Παυλίνα Αγαλιανού, με υπεύθυνο τον Κώστα Σταματόπουλο. Ακόμα, για το σενάριο και την έρευνα του Ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε ομάδα αποτελούμενη από τους: Θανάση Λεκάτη, Φάνη Παρρή, Αλέξανδρο Βαλσαμή, με υπεύθυνο τον Γιάννη Κλεφτογιάννη.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Άκης Αποστολίδης. Μουσικά έντυσε το Ντοκιμαντέρ η Σοφία Καμαγιάννη.

Σπικάζ: Δανάη Κατσαμένη, Μίλτος Δημουλής. Μοντάζ: Σωτήρης Γκέκας. Στο Ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και αφηγούνται on camera οι: Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Αλεξανδρής και Λίλα Καφαντάρη.

Σε αφηγήσεις, απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ντοκουμέντων δανείζουν επίσης τη φωνή τους οι: Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζάκος, Ελένη Γερασιμίδου, Διονύσης Ξενάκης. Συμμετέχουν ακόμα δεκάδες ηθοποιοί και μουσικοί.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: