Η επιχορήγηση με 9.500 ευρώ του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας είναι κοροϊδία! Απαξίωση και εμπαιγμός των ανθρώπων του πολιτισμού και του λαού της Πάτρας από την κυβέρνηση

Αποτελεί κοροϊδία. Μόνο το κόστος των περυσινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, ανήλθε στα 270.000.00 ευρώ, ενώ οι προτάσεις καλλιτεχνικών σχημάτων της πόλης, που αιτούνται να συμπεριληφθούν στις φετινές εκδηλώσεις (θέατρο, μουσική, χορός τραγούδι) ανέρχονται στις 130.000.00 ευρώ… 

Δήλωση της Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων:

Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, μετά από τα αλλεπάλληλα διαβήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού, αποφάσισε, πως το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, ένα από τα μακροβιότερα και σημαντικότερα Φεστιβάλ της χώρας, με αξιοζήλευτο πολιτιστικό απόθεμα, «αξίζει» χρηματοδότηση με το ποσό των 9.500.00 ευρω.!!!

Η προκλητική αυτή απόφαση για την πόλη, δημοσιοποιήθηκε σήμερα και συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα που ανάρτησε η ηγεσία του υπουργείου πολιτισμού, στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, η οποία αναφέρεται στην  «ενίσχυση» Φεστιβάλ και σύνθετων πολυθεματικών δράσεων!!!

Αποτελεί κοροϊδία. Μόνο το κόστος των περυσινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, ανήλθε στα 270.000.00 ευρώ, ενώ οι προτάσεις καλλιτεχνικών σχημάτων της πόλης, που αιτούνται να συμπεριληφθούν στις φετινές εκδηλώσεις (θέατρο, μουσική, χορός τραγούδι) ανέρχονται στις 130.000.00 ευρώ..

Τρανή απόδειξη της αδιαφορίας και της απαξίωσης των ανθρώπων του πολιτισμού και του λαού της Πάτρας από την κυβέρνηση. Ανθρώπων οι οποίοι μαστίζονται από την ανεργία ή την περιστασιακή απασχόληση. Την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία με την  πανδημία να έχει διογκώσει στο έπακρο τα προβλήματά τους..

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: