Συνεχίζεται με επιτυχία στην Άρτα η έκθεση εικαστικών με έργα του ζωγράφου Τάκη Βαρελά (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή μαθητών λυκείων συνεχίζεται για δεύτερη βδομάδα, η έκθεση εικαστικών που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Άρτας σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

Με τη συμμετοχή μαθητών λυκείων συνεχίζεται για δεύτερη βδομάδα, η έκθεση εικαστικών που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Άρτας σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή». Πρόκειται για τα έργα του ζωγράφου και συγγραφέα Τάκη Βαρελά, που κυκλοφόρησαν στο βιβλίο «FARINDOLA το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ». Τους μαθητές υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Αλιφτήρας Γιώργος, ενώ η ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης, έγινε από το σωματείο επισιτισμού. Παρέμβαση για την αναγκαιότητα της τέχνης και το ρόλο της έκανε ο καθηγητής Μενέλαος Γείτονας. 

Δείτε εδώ:

Εργατικό Κέντρο Άρτας / «Farindola To γράμμα που δεν έφτασε ποτέ» – Έκθεση εικαστικών, παρουσίαση βιβλίου, συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα

Το Σάββατο βράδυ, (14 Μάη στις 8.30 μ.μ.), στο χώρο της  πλατείας Σκουφά ολοκληρώνεται η παρέμβαση αυτή με την κεντρική εκδήλωση με παρουσίαση του βιβλίου και συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα. Στην παρουσίαση του βιβλίου θα συμμετέχουν ο καθηγητής σύγχρονης ιστορίας του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης Μαργαρίτης Γιώργος,  ο καθηγητής της ανωτάτης σχολής καλών τεχνών Ιωαννίνων Σκαλκώτος Χρήστος,  ο συγγραφέας και ζωγράφος Τάκης Βαρελάς και ο  δημοσιογράφος Γρηγόρης Αναγνώστου. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δικηγόρος Σακέλλιος Ευάγγελος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: