Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός που τόσα χρόνια μέσα από τον κινηματογράφο και το θέατρο δεν σταμάτησε να μας χαρίζει γέλιο και καλή διάθεση, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο “Αττικόν” την Παρασκευή 7 του Φλεβάρη, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Κώστας Βουτσάς γεννήθηκε στις 31 Δεκέμβρη 1931. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από τους Επιβάτες Ανατολικής Θράκης. Το οικογενειακό επίθετο ήταν Σαββόπουλος, αλλά το «Βουτσάς» επικράτησε από τον παππού του που έφτιαχνε βαρέλια (βουτσιά).

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1953 και αρχικά έλαβε μέρος σε παραστάσεις περιπλανώμενων θιάσων (μπουλούκια).

Δημοφιλής πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου και μάστορας στον αυτοσχεδιασμό, ο Κώστας Βουτσάς άφησε εποχή με τις κινηματογραφικές ταινίες του, τους ρόλους που ερμήνευσε και τις αξέχαστες ατάκες του, το μπρίο και την αστείρευτη αγάπη του για τη ζωή.

Όπως είπε πρόσφατα η κόρη του για τον αγαπημένο ηθοποιό: «Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: