Βανδαλισμός του περιπτέρου του ΚΚΕ και της ΛΑΣΥ στην Ηλιούπολη

Είναι γελασμένα τα τσιράκια του συστήματος ότι με αυτή την τακτική τους θα φοβίσουν το λαό

Το βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πλατεία Ανεξαρτησίας καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ηλιούπολης σημειώνοντας πως «τα θρασύδειλα ανθρωποειδή δεν σταμάτησαν μέχρι το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές, να καταστρέφουν μέσα στο σκοτάδι» το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογραμμίζει πως «η ενέργεια αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας σχεδιασμένης επίθεσης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα, σε οτιδήποτε γράφει ΚΚΕ και “Λαϊκή Συσπείρωση”», σημειώνει «πως δεν είναι τυχαίο το κυνήγι της αφίσας και των πανό μας» και προσθέτει πως «τους ενοχλεί η δυναμική που αναπτύσσεται όλο αυτό το διάστημα ενάντια σε αυτό που στερεί το δικαίωμα του λαού στη ζωή και όχι μόνο στην επιβίωση».

Τονίζει ότι «είναι γελασμένα τα τσιράκια του συστήματος ότι με αυτή την τακτική τους θα φοβίσουν το λαό. Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης. Δεν αργεί η ώρα της απάντησης, από το εργατικό-λαϊκό κίνημα, που θα τους βάλει εκεί που ανήκουν: Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: